MEDIA. Henrik Palmgren från Red Ice TV avslöjar hur kulturmarxistiska ”forskare” och lögnmedia säljer en lögn om att vikingarna var muslimer i ett försök att förstöra vårt nordiska kulturarv.

Henrik Palmgren tar sig en närmare titt på universitetet och personerna som finansierade lögnhistorien om de så kallade muslimska vikingarna som har fått enorm spridning i internationell media den senaste tiden. Händelsen började med att Universitetet i Uppsala skrev på sina hemsidor om fynd med ett mönster på silkesband från skeppsvrak och gravkammare i Birka och i gamla Uppsala där det stod både Allah och Ali på. Enligt universitetet så tyder fynden på att vikingarna kan ha påverkats av islam, medan vissa ”forskare” använder upptäckten för att sälja idén om att vikingarna kan ha varit muslimer och till och med etniska araber.

I reportaget från Red Ice avslöjas det hur kulturmarxister, finansierade av den svenska staten, försöker att skriva om historien genom att hävda att vikingasamhället var religiöst, kulturellt och rasligt inkluderande, i motsats till ett distinkt nordiskt folk med unik kultur, i ett försök att undergräva vårt etniska kulturarv. En annan intressant poäng som nämns i reportaget är att ”forskarna” erkänner att forskningen kan användas till att distansera vikingarna och vikingasymbolerna från ”nazistiska” organisationer som till exempel Nordiska motståndsrörelsen, något som nämns 6:08 minuter in i klippet.

Det är dock inte bara på detta sätt som svenska myndigheter försöker förinta det nordiska kulturarvet. Youtube-användaren VertigoPolitix publicerade nyligen en film som avslöjar hur vikingafynd förstörs i samband med byggandet av lägenheter och asylmottagningar för invandrare.

Se Red Ice TV:s reportage nedanför:

Se reportaget av VertigoPolitix nedanför:


  • Publicerad:
    2017-10-22 20:05