FILM. Vi kan nu presentera en film som sammanfattar Näste 6:s lyckade nästesdag som hölls utanför Skellefteå i början av juni.

Den 10 juni höll Näste 6 sin första nästesdag någonsin, vilket Martin Bergstedt skrev om i en artikel som publicerades på Nordfront.

Under dagen serverades både lunch och middag, blandat med lite olika aktiviteter. Nästeschef Robert Eklund presenterade under dagen partiprogrammet Vår väg för alla nytillkomna och sympatisörer, Simon Holmqvist höll ett föredrag om sin uppmärksammade artikel om varför Motståndsrörelsen bara samlas under Tyrrunefanan och Bo Nilsson höll ett spontant anförande om sin mångåriga erfarenhet inom den nationella rörelsen.

De olika kampgruppscheferna presenterade även sin verksamhet för de samlade som senare även bereddes tillfälle att ställa frågor till dem och Robert Eklund.

Nedan kan du se en film från den lyckade tillställningen:

Läs även om en av Näste 6:s kvinnliga partimedlemmars upplevelse av dagen i artikeln Öppet brev till Sveriges kvinnor: ”Vi blir allt fler och vi är välkomna och beskyddade på riktigt”.


  • Publicerad:
    2017-07-04 16:15