TYSKLAND. En av de kvinnor som utsattes för sexuella övergrepp i Köln under nyårsnatten blev gravid efter att hon våldtogs. Den unga kvinnan, som idag är 18 år, valde att göra abort.

Rape_victim

En ung kvinna, som idag är 18 år, blev gravid efter att hon våldtogs i Köln i Tyskland under nyårsafton. Kvinnan är en av alla de tusentals tyskor som utsattes för sexuella övergrepp under nyårsafton i Köln.

Den unga kvinnan befann sig på Kölns centralstation när en grupp invandrarmän började slita och dra i henne. Hon ramlade ned på golvet och blev sedan våldtagen av en av gärningsmännen. Medan våldtäkten pågick bevittnade flickan hur en annan ung kvinna blev våldtagen av en annan man bara några meter bort.

— Hon försökte signalera till flickan att hon skulle sluta ögonen, men då tog mannen tag i hennes huvud och tvingade henne att titta på honom, säger Frauke Mahr, som företräder kvinnor som utsattes för övergrepp av asylsökande invandrare under nyårsnatten i Köln.

Kvinnan räddades av en polisman som slet bort våldtäktsmannen från henne. Senare fick hon reda på att hon var gravid och valde då att göra abort.

Enligt läckta polisdokument ska ungefär 2 000 män ha varit inblandade i sexattackerna i Tyskland under nyårsafton. Av dem har bara 120 identifierats och fyra av dessa har dömts.

Källa:
Teenager reveals she had abortion after she was raped during Cologne’s New Year’s Eve attacks – and didn’t know if it was her attacker’s baby


  • Publicerad:
    2016-07-19 08:15