Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Flicka som blödde i skrevet efter mångkulturell våldtäkt blev avfärdad av polisen

Av Redaktionen, 2015-03-10
redaktionen@nordfront.se

OXFORDSHIRE. Nyligen släpptes en utredning som visade att mångkulturella gäng utsatt närmare 400 stycken unga flickor för sexuellt utnyttjande, våldtäkt och trafficking i Oxfordshire utan att myndigheter reagerat. Vid ett fall avfärdades en ung flicka som kom in till polisstationen med genomblodiga byxor ner till skrevet.

Sju främmande män dömdes 2013 för att ha drogat och våldtagit unga flickor.

Sju främmande män dömdes 2013 för att ha drogat och våldtagit unga flickor.

Det är Oxfordshire safeguarding children board som släppt rapporten. Stödgruppen inledde sitt arbete efter en dom 2013 mot sju främlingar som drogade och våldtog sex flickor i åldrarna 11-16 år och skriver i rapporten att flera gäng varit verksamma där medlemmarna varit av övervägande pakistanskt och/eller arabiskt ursprung. Detsamma gäller för städer som Rochdale, Rotherham, Derby och Bristol.

I rapporten finns också vittnesmål från sex flickor som ignorerades av de sociala och polisiära myndigheterna i Oxfordshire. En av dem berättar:

Jag dök upp på polisstationen vid två-tre på natten med blod över hela mig som hade gått igenom mina byxor ända ner till grenen. De avfärdade det som att jag var stygg, en olägenhet.

En annan berättade för myndigheterna:

De asiatiska männen kände att de ägde Oxford. Det var spännande. Människor var rädda för dem. Människor hade respekt för dem.

Enligt rapporten kunde stödgruppen inte finna någon ”avsiktlig försummelse” från myndigheterna. Många menar däremot att myndigheternas försummelse beror på rädslan att agera mot fenomen som har sin grund i det mångkulturella samhället.

Källa:
Six girls were raped for five years because authorities didn’t believe them


  • Publicerad:
    2015-03-10 09:30