USA. En amerikansk flicka uppmuntrades av sin skola att ”byta kön”, vilket hon planerade att göra fram tills i år. När coronaviruset spreds över världen och flickan stannade hemma från skolan tillsammans med sin mamma, ändrade hon sig. 

Genrebild.

Russia Today har intervjuat den amerikanska läkaren ”Jennifer”, vars dotter från 2017 till våren 2020 ville ”byta kön”. Jennifer berättar att hennes dotter uppmuntrades att ”byta kön” av personal på flickans skola, detta genom att ta droger som stoppar hennes pubertet.

Mamman förklarar att dottern inte var en stereotypisk flicka, hon beskrev istället en ”pojkaktig” flicka eftersom hon tyckte om att bära t-shirts och shorts, samt att hon gillade att leka med leksaksbilar och liknande saker. När flickan var omkring 11 år började hennes lärare i skolan predika om ”könsidentitet” och annan HBTQP-propaganda.

Jennifer beskriver att flickan fick konstanta påtryckningar från skolan:

De hade en elev som var trans och en ickebinär lärarassistent. Eftersom en av de vuxna ville kalla sig ’hen’, var de tvungna att ha en ’pronomencirkel’ varje gång någon ny besökte klassrummet. Inte konstigt att hon ville välja något mer intressant än pronomenet ’henne’.

Hjärntvätten började hösten 2017, men flickans mamma fick inte veta något om ”undervisningen” fören våren 2018. Skolan berättade då att de inte informerar föräldrarna om barnens vilja till ”könsbyte” eftersom de ”inte vill utsätta barnen för några risker”. Jennifer tror att grupptrycket från skolan påverkade flickans val väldigt mycket.

Jag tror inte att detta hade hänt utan detta intensiva fokus på könsidentitet varje dag.

Jennifer blev allt mer orolig när hennes dotter föreslog att hon skulle få ta hormonstörande droger som skulle stoppa hennes kvinnliga pubertet. Flickan insisterade på att drogen var både ”säker och reversibel”, men hennes mamma blev naturligtvis tveksam och gjorde mer efterforskningar kring det.

Drogen som används i deras delstat, Massachusetts, kallas Histrelin. Drogen stänger ner könshormoner i kroppen, och har tidigare använts för att bekämpa prostatacancer, och till att kemiskt kastrera våldtäktsmän. Ju mer Jennifer läste på om dotterns önskade ingrepp, ju mer tveksam blev hon. Hon beskriver samtidigt att dottern hade gått från att vara en vanlig flicka, till att må allt sämre.

När hon tänkte på att vara trans fick hon en helt annan personlighet. Istället för att vara bekymmerslös blev hon miserabel. Hon förminskade sig själv, hon blev rädd att prata med folk, och hon ville inte åka någonstans ifall hon riskerade att folk tilltalade henne vid fel pronomen. Hon såg plågad ut och sa att jag inte förstod henne. Det var som natt och dag – när hon inte tänkte på kön var hon ett vanligt barn.

När Jennifer själv var ung, fanns inte de här problemen förklarar hon:

Vart var alla de här transbarnen som inte tilläts att vara sig själva, när jag gick i skolan på 80-talet? Det förekom inga självmord på min högskola. Vi måste ifrågasätta varför det här plötsligt börjar hända nu.

Historien tog en positiv vändning för familjen då coronaviruset svepte över världen och USA. Skolorna stängde och flickan fick vara hemma hos sin mamma, borta från de kulturmarxistiska lärarna. Då fick Jennifer mer tid att prata med sin dotter, hon förklarade att ”transpojkar” inte är samma sak som riktiga pojkar.

De är avsevärt olika. Jag berättade för henne om penisar – hon visste ingenting – hon förstod inte att en artificiell penis skiljer sig från en riktig, ett mirakel som har skapats av miljontals års evolution. Jag förklarade att man inte kan återskapa det med en skinnbit från sin arm, det kommer aldrig att fungera, hur du än gör.

Till en början blev flickan besviken, men blev allt mer bekväm i sig själv. Idag anser hon sig inte vara ”trans” förklarar hennes mamma. Idag är hon mentalt friskare, vågar vara sig själv och bryr sig inte längre om vad andra tycker om henne. Nu uppmanar Jennifer andra föräldrar i liknande situationer att hjälpa sina barn till det bättre:

Börja kommunicera och fråga era döttrar hur de känner. Lyssna på dem, låt dem bli arga på dig och vänta till deras skrikande har slutat. Föreslå aldrig att de ska få byta kön, förklara istället att det är din uppgift att hålla dem säkra innan deras hjärna är fullt utvecklad.


  • Publicerad:
    2020-10-07 08:00