Fredag kväll den 10 juni begav sig aktivister och medlemmar ur Kampgrupp 301 till Harlösa i Eslövs kommun. I Harlösa öppnades i våras ett hem för ”ensamkommande flyktingbarn” vilket drivs privat av främlingarna Tijana Tina Smajic och Sara Stanojevic som ytterligare vill sko sig på svenska skattebetalare.

Flygblad delades ut till alla hushåll i Harlösa och klistermärken sattes upp. Mot slutet av kvällen närmade sig aktivisterna boendet som då började täckas med klistermärken. Detta uppskattades dock inte av personalen på boendet som upptäckte aktiviteten. En ur personalen, tillika rasfrämling, började följa efter aktivisterna med bil och filma dem samtidigt som han skrek osammanhängande om polisen och om att han skulle lägga ut bilder på aktivisterna på facebook. Han tröttnade dock snabbt då detta hot inte verkade bekomma aktivisterna alls som opåverkade fortsatte med flygbladsutdelningen.

Kvällen avslutades sedan i mycket positiv stämning då hela Harlösa täckts med flygblad och klistermärkesuppsättningen fått ordentlig uppmärksamhet.

IMAG1568IMAG1576IMAG1574


  • Publicerad:
    2016-06-12 09:00