TYSKLAND. Ett så kallat flyktingbarn som mördade och våldtog en 19-årig dotter till en invandrarvänlig EU-tjänsteman har visat sig vara vuxen.

Mördaren och våldtäktsmannen Hussein Khavari.

Det var i oktober förra året som 19-åriga Maria Ladenburger, dotter till en EU-tjänsteman som förespråkat massinvandring, blev våldtagen och mördad. Gärningsmannen Hussein Khavari greps kort därefter av polis och uppgav sig då att han var 17 år gammal.

Under förundersökningens gång valde dock Khavari att ändra på sin berättelse och medgav att han ljugit om sin ålder. Istället berättade han för polisen att han var 18 år gammal då han anlände till Tyskland, något som åklagaren hade mycket svårt att tro på.

Åklagaren som misstänkt att Khavari faktiskt inte är så ung som han påstår har dock haft problem med att bevisa motsatsen men nu dock åklagaren fått tag på resultatet av en tandanalys som utförds på Khavari cirka åtta månader före mordet.

Tandanalysen visar att Khavari med största sannolikhet är 25 år gammal och inte arton som han tidigare påstått. Resultatet från analysen är så pass säker att man med 99,7 procents säkerhet kan säga att Khavari är mellan 22-30 år gammal.

Det unga offret Ladenburger studerade medicin och motiverades av sin far till att hjälpa så kallade flyktingar vid en flyktingmottagning, personer som Khavari. Efter dotterns bortgång valde fadern att dedikera dödsannonsen till att be människor att donera pengar till ett projekt som har som mål att sponsra ”flyktingar” som vill återförenas med sin familj i Europa.

Källor:
Tests Reveal ‘Child Refugee’ Who Raped and Murdered EU Official’s Daughter Is Between 22 and 30 Years Old
Asylum Seeker on Trial for Raping, Murdering German Student Admits Lying About Age
Family of EU official’s teenage daughter who was raped and killed ’by Afghan migrant’ ask for well-wishers to donate money to refugee charity as teenage ’killer’ is revealed
‘Pro-Migrant’ German Official’s Daughter Raped And Murdered By ‘Refugee’


  • Publicerad:
    2017-11-09 10:10