MASSINVANDRING. Enligt FN:s prognoser kommer Sverige att vara ett U-land redan vid år 2030 och för denna bedrift kan vi tacka etablissemangets fleråriga mångkulturvurmande och folkutbytande agenda.

Enligt FN:s rapport Human Development Index (HDI) förutspås en kopiös minskning av det svenska välståndet inom den närmsta framtiden, vilket då innebär att Sverige kommer att vara ett U-land redan vid år 2030. Detta trots att regeringen utåt sett har ”förutspått en ljus framtid” fast de i verkligheten har försökt att mörka hur illa det egentligen är för resten av världen.

År 2010 låg Sverige på en 15:e plats i HDI-rankningen innan den så kallade ”flyktingkrisen” drabbade Europa men enligt FN:s prognoser kommer Sverige år 2030 istället att sjunka till en 45:e plats. Till skillnad från våra nordiska grannländer som både kommer att behålla sina toppositioner samt till och med förutspås att stärkas globalt på lång sikt.

Finland demonstrerar exempelvis upp ett av världens bästa skolsystem medan den svenska skolan helt har tappat konkurrenskraften. Vidare i andra nordiska länder har det visats en minskning av välfärdsberoenden medan det i Sverige är tvärtom, där istället fler och fler hushåll helt och hållet lever på välfärden, vilket är en av faktorerna som ska orsaka den drastiskt minskade globala konkurrenskraften.

De flesta av dagens mindre utvecklade länder såsom Kuba, Mexiko, Baltikum samt Bulgarien kommer enligt rapporten att ha ett mer utvecklat välstånd än vad som Sverige förutspås ha år 2030. Likaså Grekland, ett land som idag mer eller mindre har gått i konkurs, förutspås att ligga på en 13:e plats före år 2030.

Sveriges vänsteretablissemang har predikat om att en av hörnstenarna i Sveriges ”perfekta samhälle” ska ha varit mångkulturen, vilket i verkligheten endast har inneburit ett enormt invällande av rasfrämlingar. Svenskar som inte trott på etablissemangets påstådda ”plan” har då istället blivit märkta som ”rasister, fascister och nazister”.

Källa:
Sweden to become a Third World Country by 2030, according to UN


  • Publicerad:
    2017-06-19 14:20