KOMMENTAR. Vi har de senaste två veckorna kunnat skåda grova övergrepp på oppositionen från det styrande systemet. Flera olika händelser över hela Norden visar på ett etablissemang som fruktar nationellt uppvaknande i allmänhet och Nordiska motståndsrörelsens tillväxt i synnerhet.

Etablissemanget står enat – polisen spänner musklerna, politiker uttalar sig yttrandefrihets- och folkfientligt, media slår på stora trumman och de röda skriker så högt de förmår mot alla som uttalar sig negativt om deras älskade system. De delar alla samma fruktan, den för sitt eget folk, och de har samma mål i sikte, att kväsa den folkliga oppositionen och tillintetgöra allt motstånd mot det rådande systemet.

gotland

Här i Sverige har vi hela situationen kring #GotlandGate att titta på. Bakgrunden och utvecklingen så här långt känner nog de flesta av Nordfronts läsare till, men en snabbsummering är i vilket fall att en rullstolsburen kvinna i timmar gruppvåldtogs av ett främlingsgäng på Gotland den första helgen i oktober. Polisen grep misstänkta personer som åklagaren sedan valde att släppa ut igen.

En handlingskraftig aktivist från Motståndsrörelsen sökte upp och konfronterade de misstänkta med en kamera. Ett hundratal gotlänningar gick ut och demonstrerade till stöd för den våldtagna kvinnan. Flera uttryckte sitt missnöje med främlingsinvasionen via sociala medier. En sten kastades in i ett fönster på en flyktingförläggning och en åklagare fick ett plastband knutet runt backspegeln på sin bil.

Dessa fullt förståeliga reaktioner sågs av etablissemanget som oacceptabla övergrepp på demokratin och bemöttes av massiva polisinsatser, i en utlyst särskild händelse för att ”möta eventuella opinionsyttringar”, alltså för att tysta de som inte älskar att främlingar invaderar vår nation och våldför sig på Nordens kvinnor. Polistrakasserier, fabricerade brottsmisstankar och husrannsakan. Hätska uttal i media i ett försök till hjärntvätt (problemet är inte utländska män utan män överhuvud taget). Konstiga sammanträffanden är också inställda färjor, avbrutna internetkablar och DDOS-attacker mot yttrandefrihetsforum på internet. Till råga på allt anordnades igår en ”antirasistisk” manifestation av Vänsterpartiet och Feministisk initiativ. Etablissemanget enat – mot folket.

signal-2016-10-16-163432

Vi backar tillbaka till just begreppet särskild händelse. Vad innebär det här när polisen utlyser en särskild händelse? Vi hittar följande på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) sida Krisinformation.se:

”Särskilda händelser går utöver Polisens dagliga verksamhet och är så allvarliga eller omfattande att Polisen måste fördela om sina resurser enligt särskilda rutiner. Vid en särskild händelse organiserar sig polisen på ett annat sätt än i vanliga fall och går upp i stab, vilket innebär att särskilda resurser och personer avsätts för att arbeta enbart med den särskilda händelsen. Den särskilda händelsen hanteras separerat från övrig verksamhet.”

Några exempel på särskilda händelser tidigare i år är:
* När två väktare i våras besköts och dessutom större maskerade främlingsgäng tände eld på flertalet bilar i den invandrartäta förorten Gottsunda. Främlingarna kastade sedan sten på brandkår och ambulans utan att polisen lyckades få kontroll över situationen.
* När SÄPO i april i år nåddes av information att flertalet medlemmar av Islamska staten kan befinna sig i Sverige och håller på att planera olika terrordåd.
* När tre personer skottskadades av okända gärningsmän i Stockholm i somras.

Och ett fjärde exempel har vi nu då, när folket på Gotland känner vrede över en gruppvåldtäkt mot en handikappad kvinna och Motståndsrörelsen har agerat.

Inte bara i Sverige
Det är inte bara i Sverige etablissemanget agerar allt mer öppet och desperat. Från Norge kunde vi på Nordfront i fredags läsa om två mycket anmärkningsvärda händelser. Dels den där PST (Norges motsvarighet till SÄPO) vill utvisa den rysk-norske nationalisten Yan Petrovskiy, inte bara från Norge utan från hela Europa då han anses vara ett hot mot rikets säkerhet.

Vi har också fallet med Tommy Nyberg, nästeschef för Motståndsrörelsens Rede 1 i Norge, som hotades av PST med att kastas ut ur landet om han inte upphörde med sitt nationalsocialistiska engagemang.

nyberg

Både Yan Petrovskiy och Tommy Nyberg är ostraffade och ingen av dem är misstänkta för något brott. Inte annat än att de har åsikter som går emot systemets och att de genom sin politiska kamp får fler människor att vakna upp och ansluta sig till kampen.

I Finland har det ända sedan aktionen i Helsingfors, där den spottande och aggressiva systemförsvararen Jimi Joonas Karttuunen avled en vecka efter att han slagits till marken i självförsvar av Motståndsrörelsens aktivister, hetsats som aldrig förr mot det nationella motståndet.

Även i Finland är nämligen säkerhetspolisen igång och trakasserar nationella och dessutom har en stor debatt blommat upp kring att förbjuda ”rasistiska” organisationer. Ett upprop har signerats av flertalet politiker, inklusive representanter för Sannfinländarna, där man önskar utdela fleråriga fängelsestraff till de som rekryterar människor till rasistiska organisationer, men också till de som skänker pengar eller hyr ut lokaler till dessa.

Motståndsrörelsen som ersättare till systemet
Över hela Norden markerar alltså just nu ett enat etablissemang att de inte är alls nöjda med folkets begynnande uppvaknande och Motståndsrörelsens tillväxt. Är det konstigt att etablissemanget reagerar som de gör? Nej, för ju hårdare vanligt folk kommer att bli drabbade i sin vardag, ju fler våldtäkter, gängkrig, åldringsrån och ”no go”-zoner, desto viktigare blir det för det styrande systemet att utmåla nationalsocialismen som en otänkbar ersättare till den liberala demokratin.

Vi i Motståndsrörelsen förstår att det förhåller sig på detta viset och blir därför inte tagna på sängen när etablissemanget rycker ut för att visa folket i både ord och handling att de själva är fantastiska och att Motståndsrörelsen är dåliga. Etablissemanget går alltså till totalt angrepp, inte försvarbart etiskt men ganska förståeligt rent rationellt.

Folket håller nämligen på att vakna och att det inte är mycket som krävs för att den där glöden som ligger och pyr ska bli en fullskalig skogsbrand. De är livrädda eftersom de vet samma sak som jag också vet, att när väl folket vaknar över en viss gräns kommer en snöbollseffekt utan dess like att ta form och att det därefter bara kommer att gå framåt för oss. Vi är nämligen företrädare av en sund politik som med enkelhet kan ersätta och vida överträffa deras när det kommer till att skapa ett tryggt, fritt och välmående samhälle.

Klicka för större bild.

De har såklart vetat detta hela tiden och har i olika omfattning motarbetat oss sedan dag ett, men nu är det ändå tydligt att de lägger in betydligt större resurser. Först nu börjar det bli viktigare för etablissemanget att slå mot oss än att behålla sin mask. Först nu är de inte längre så noggranna med att de måste spela sin roll som den goda kraften utan är beredda att ta till med hårdare tag även om det innebär att de stundvis blottar sitt ansikte. Sanna dessutom mina ord när jag säger att det kommer bli mycket värre.

Detta kommer vi att gynnas av även om det kan kännas tufft i stunden. Ett etablissemang som fruktar sitt eget folk är nämligen ett bevis på ett korrupt system som tydligt passerat sitt bäst före datum och redan borde ersatts. Fler människor kommer att se detta och systemet kommer i takt med det att slå ännu hårdare. Men, ju hårdare de slår, desto mer kommer deras mask att smulas sönder och till slut kommer de står med snoken i vädret och då kommer vi att gå framåt som aldrig förr.

George Soros sponsrade Ferguson-upploppen.

Etablissemanget kan inte stoppa denna utveckling, de kan på sin höjd skjuta upp tidpunkten för när den där skogsbranden jag tidigare refererade till slår ut. Vi blir hela tiden fler och fler. Starkare. Högljuddare. Snart nog når elden in i tiotusentals av vårt slumrande folks hjärtan och då spelar det ingen roll vad det livrädda etablissemanget sätter in mot oss – då återerövrar vi Norden!


  • Publicerad:
    2016-10-17 12:00