INRIKES. Initiativet ”Folkets demonstration” samlades i söndags på Sergels torg för att visa sitt missnöje över det förfall som pågått under en längre tid i landet.

Folkets

Idén till att anordna missnöjesyttringar startades av de två arrangörerna Therese Larsson och Johan Widé som reagerat kraftigt på att regeringen inte uttalade sig kring mordet på två svenskar på Ikea i Västerås tidigare i år.

Initiativet ”Folkets demonstration” höll sin första demonstration på Sergels torg den 15 september för att visa sitt missnöje mot Sveriges förfall i massinvandringens spår. Syftet med demonstrationen var att visa ”att vi är många missnöjda väljare”. En av tankarna med initiativet var att samla svenskar oberoende av politisk färg för att sätta ner foten.

apartheid svensk

Under söndagen samlades man åter igen på Sergels torg för att visa sitt missnöje mot landets politiker. Bland annat anklagar man de styrande för att aldrig komma med lösningar på problemen som breder ut sig i landet med bland annat skottlossning, våldtäkter, hedersmord, bilbränder och så kallade No-Go zoner.

”Alliansen gjorde ett dåligt jobb och fick kritik av de rödgröna för det.
Nu sitter de rödgröna i regeringsställning, men vi har inte sett tillstymmelse till konstruktiva förslag från dom hur de ska åtgärda situationen”, skrev man på sin Facebooksida inför söndagens arrangemang.

De frågor som man vill att landets politiker tar tag i har man sammanställt i en lista som även används som diskussionsunderlag:

Vi har i Sverige idag 2015:

* 30-tal explosioner i Malmö hittills i år
* 55 No Go Zoner- som förnekas av vår inrikesminister
* Gruppvåldtäkter som ökar
* Skottlossningar och Gänguppgörelser
* Bilbränder
* Hedersmord
* Barnäktenskap accepteras
* Massmedia som mörklägger
* 225.000 Fattigpensionärer
* Acceptans och Förnekelse av det Organiserade Tiggeriet
* Bristfälliga bakgrundskontroller av nyanlända
* Brutala Mord

Bland de som var på plats och höll tal fanns bland andra Ingrid Carlqvist från Dispatch International, Hans Erling Jensen och Stefan Torssell. Runt 670 personer ska ha deltagit i demonstrationen. Talen från Sergels torg går att se på initiativets Youtube-kanal som du hittar HÄR.

Källa:
Folkets demonstration – Facebook
Folkets demonstration – hemsida


  • Publicerad:
    2015-11-02 20:50