Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Folkförrädare hängdes på Christiansborg i Danmark

Av Redaktionen, 2019-10-11
redaktionen@nordfront.se

DANMARK. Autonoma Nationalsocialister har hängt en folkförrädare på Christiansborg: ”Tiden är inne för folkförrädarna på Christiansborg att börja överväga konsekvenserna av deras svek och vanstyre av Danmark”, lyder aktivisternas budskap.

Danska Nordfront har mottagit ett mejl från en grupp som kallar sig Autonoma Nationalsocialister, i vilket det fanns en redogörelse och bilder av gruppens aktivitet vid Chrisiansborg vid Folketingets öppnande. [Slottet Christiansborg hyser det danska parlamentet, i Danmark kallat Folketinget/ö.a.]

Gruppen meddelar att de natten till Folketingets öppnande [efter sommaruppehållet/ö.a.] har hängt en folkförrädare på själva trappan upp till Christiansborg.

I mejlet står bland annat:

Danmark leds idag av karriärpolitiker, vilket de flesta är på det klara med. Men förutom att vara karriärpolitiker är de marionetter som spelar en teaterpjäs framför ögonen på det folk som de förråder.

Folket kan år efter år, och valperiod efter valperiod, se varierande politiska dockor uppföra ett skådespel för att lura folket att tro, att den verkliga makten skiftar mellan blocken och mellan partierna – men den överordnade linjen för dansk politik förblir alltid densamma.

De verkliga makthavarna styr både Danmark och folket från en överstatlig nivå som består av globalister, bankirer, militära ledare, mediemoguler och företagare från multinationella företag. Folket lever under ett plutokratiskt styre som utger sig för att vara en demokrati; ett fåmansvälde som endast gagnar de mycket rika globalister som en gång om året samlas på hemliga möten i Bilderberggruppen.

Tiden har kommit för folkförrädarna på Christiansborg att börja överväga konsekvenserna av deras svek och vanstyre av Danmark.

Den hängde folkförrädaren symboliseras av en docka med en snara om halsen och en skylt på bröstet med texten ”Folkförrädare”.

Gruppen Autonoma Nationalsocialister hänvisar dessutom i sitt mejl till en dansk dokumentärvideo på Youtube om den omtalade Bilderberggruppen.

Se dokumentären nedan:

Ursprungligen publicerad på Nordfront.dk.


  • Publicerad:
    2019-10-11 18:00