TYSKLAND. Den före detta Bundesbank-toppen Thilo Sarrazin går nu återigen ut med skarp kritik mot den förödande massinvandringen till Tyskland. Han konstaterar att tyskarna kommer att vara en minoritet i sitt eget land om inget drastiskt sker.

Den tyske bankmannen Thilo Sarrazin, som tidigare tillhörde ledningsgruppen för den tyska centralbanken Bundesbank, kritiserar återigen massinvandringen till Tyskland som han menar kommer att leda till att tyskarna blir en minoritet i sitt eget land.

Tidigare har Sarrazin gett ut boken ”Tyskland avskaffar sig självt” där han skriver att den genomsnittliga intelligensnivån sjunker i landet tack vare de främmande horderna från tredje världen. Nu tar han alltså steget längre och menar att tyskarna kommer att bli en minoritet.

— Vi har en invandring som är kulturellt främmande. Vi föder få barn och dessa grupper är i genomsnitt mer benägna att gifta sig och skaffar fler barn, säger han bland annat i en TV-intervju.

Vidare kritiserar han även de senaste decenniernas invandring av araber och turkar som han säger har skadat den tyska ekonomin eftersom de ligger ”väldigt långt efter” på arbetsmarknaden och när det kommer till utbildningsnivå. Samtidigt konstaterar han att turkar och araber ligger ”väldigt långt före” i arbetslöshet och utnyttjande av bidrag.

Inte nog med det så går han även till angrepp mot idén att Islam skulle vara problemet. Enligt Sarrazin har Islam inget att göra med att invandrarna har lägre IQ och deras utnyttjande av socialbidrag. Kritiken riktar han främst mot det invandringskritiska och anti-muslimska partiet Alternativ für Deutschland som han menar fokuserar för mycket på Islam.

Källa:
”Tyskarna snart en minoritet i sitt eget land”


  • Publicerad:
    2016-05-06 10:45