Söndagen den 18/9 anordnade Näste 5 ett föredrag i Ludvikatrakten. Denna gång så hade man bjudit in en gästföreläsare med stor kunskap inom alternativ medicin, näringslära och livsmedelsindustrin.

Nära 40 nyfikna besökare dök upp och de som betalade inträde fick var sitt exemplar av den nya Aktivisthandboken. På plats fanns även Nordfront Förlag med ett urval artiklar där besökarna kunde inhandla diverse lektyr.

När publiken kommit på plats i stolarna, som för dagen knappt räckte till, så hälsade nästeschef Pär Sjögren publiken välkomna och presenterade dagens föreläsare. Föreläsaren började att berätta om sin bakgrund och vad som fått honom intresserad om ämnet från första början. Dennes ingångspunkt var en närstående som fått cancer och på så sätt sökt information om behandlingsmetoder. Snart uppdagades en helt ny värld för honom då han insåg vilket gigantiskt bedrägeri livs- och läkemedelsindustrin är.

Genom att söka information, knyta kontakter och delta i diskussioner på olika forum så ökade kunskaperna enormt och detta var något som märktes under föreläsningen. Utan någon större förberedelse och utan några anteckningar så pratade han fritt om vitt skilda ämnen.

Några produkter som föreläsaren slog på stora varningsklockan för var mjölk, mjöl och socker. Han menade på att cancer är en svamp som livnär sig på socker och att det är så lätt som att man blir vad man äter. Äter man dåliga produkter så mår kroppen dåligt. Undvika E-ämnen, handla enbart ekologiskt och hålla sig borta från socker, mejeriprodukter, aspartam och fluor var några saker som åhörarna fick med sig för dagen. Hela tiden under föreläsningens gång så var det okej att komma med frågor och många frågor avhandlades under dagen.

Det märktes att det var ett ämne som berörde då tiden inte räckte till så Pär Sjögren fick lov att avrunda tillställningen då den bokade tiden för lokalen började gå mot sitt slut, men gav en hint om att föreläsaren kommer att bjudas in igen.

Och slutligen ett stort tack till arrangörsgruppen och personen som bakade delikata LCHF-kärleksmums!

321


  • Publicerad:
    2016-09-28 07:00