Lördagen den 29/9 anordnade Motståndsrörelsen ett föredrag i Skåne för anslutna och sympatisörer. 25 personer, varav en handfull från Blekinge och resterande från Skåne slöt upp. Föredragshållare var nästeschef Simon Lindberg. Innehållet var fritt baserat på ett annat föredrag som Pär Öberg tidigare hållt med ämnet ”Omfattningen av kampen” så en del saker kändes säkert igen av veteranerna men det innehöll också en hel del nytt. Under föredragets gång visades en överskådlig bild upp över hur vårt folks fiender arbetar inom bl.a. ekonomi, media, IT och livsmedelsindustrin. Det gjordes också klart och tydligt att Motståndsrörelsens knappast är någon invandrarfientligt enfråge-rörelsen utan att Organisations ideologi är betydligt mer mångfaceterad och djup än så. En del diskussion mellan deltagarna följde också efter det timmeslånga föredraget som drog hem stora applåder. 

Efter föredraget serverades hemlagad middag och diskussionerna kring så väl innehållet i föredraget som annat fortgick. På plats fanns också en del litteratur att inhandla och även två nya stödmedlemskap tecknades.  

 Är du intresserad av att delta nästa gång Motståndsrörelsen håller föredrag i syd? Hör av dig till simon.lindberg@patriot.nu. 


  • Publicerad:
    2012-09-30 18:44