”FÖRINTELSEN”. Den modiga tyska damen Ursula Haverbeck går till frontalangrepp mot den fräcka och groteska bluffhistorien.

haverbeck102_v-contentxl

86-åriga Ursula Haverbeck har tagit bladet från mun.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då Robin Palmbladrobin.palmblad@nordfront.se

Sedan barnsben prackas svenskar, och vita människor i allmänhet, på den groteska lögnhistorien som gör gällande att 6 000 000 judar dödades, främst medelst gaskamrar, av det tyska folket mellan åren 1941 – 1945.

Problemet? Forensiska tester har utförts på ”gaskamrarna” och det har fullständigt bevisats att ”gaskamrarna” aldrig nyttjats som gaskamrar, bland annat eftersom det inte finns några cyanväteavlagringar.

Detta har dock inte stoppat judisk massmedia från att pumpa ut grotesk propaganda i syfte att kunna legitimera terroristbasen Israel, pracka på västvärlden judiska idéer så som ”mångkultur” och för att kunna extrahera enorma summor skadestånd från bland annat tyska folket.

Siffran 6 000 000 döda judar kommer från judisk religion
Anledningen till att det är just 6 000 000 judar som påstås ha dödats har att göra med att det i judisk religion finns en profetia som säger att judarna ”skall återvända minus 6” och att först då judarna ”passerat en kyrkogård” så skulle deras hemland återupprättas.

Tror du att Hitler dödade 6 000 000 judar? I så fall tror du på judisk religion.

Tror du att de elaka tyskarna mördade 6 000 000 judar? I så fall är du influerad av judisk religion. Läs mer här.

Faktum är att sionister, alltså judar engagerade för skapandet av en judisk stat, påbörjade lanseringen av detta fiktiva folkmord på 6 000 000 judar långt innan den ”Förintelse” som vi fått lära oss om ens sägs ha påbörjats.

Sionister använde alltså detta trick, att i sin propaganda anspela på en profetia, för att lura andra judar till att arbeta för sionistiska mål och för skapandet av den judiska staten.

Det finns hundratals exempel på sådan propaganda och här är ett av de mest uppenbara:

Judar beskyllde även ryska myndigheter (!) för att planera en "lösning på judefrågan genom att systematiskt utrota" "6 000 000 judar". Denna artikel publicerades 1906. Anledningen till att det just är 6 000 000 judar har och göra med att det anspelar på en religiös profetia som talar om då Israel ska upprättas. Läs mer om detta här.

Judar beskyllde även ryska myndigheter för att planera en ”lösning på judefrågan genom att systematiskt utrota” ”6 000 000 judar”. Denna artikel publicerades 1906.

Modig 86-åring till frontalangrepp mot lögnerna
Ursula Haverbeck har tidigare varit direktör för miljöföreningen Collegium Humanum. I en video kallad ”det största problemet i vår tid” riktar hon sökljuset mot de groteska ”Förintelse”-lögnerna.

Haverbeck kräver att de som har spridit dessa grova lögner lämnar en offentlig förklaring och ursäkt till det tyska folket och världssamfundet.

Om ”Förintelsen” säger hon:

Förintelsen är den största och mest bestående lögn i historien. Det krävdes att äntligen slutföra sekellång kamp för världsherravälde av det utvalda folket […]. Vare sig vi kallar dem sionister, khazarern, oligarker eller globalistser, så går det alltid ut på detsamma. Första och andra världskriget var själv bara en förberedande fas för realisering av detta.

Hör hennes uttalanden här (engelsk undertext går att aktivera):

Här är ytterligare en intervju:

Nordfronts längre artikel om ”Förintelsen” finns här.


  • Publicerad:
    2015-05-16 22:56