”FÖRINTELSEN”. Nordfront presenterar fem filmklipp som målar upp en annan bild än den vanliga regimpropagandan som pumpas ut, kanske mest just på denna ”minnesdag”.

5. Vi börjar med ett klipp från en så kallad förintelseöverlevare. Här får vi en berättelse från en ur Sko-kommandot, vilka hade som uppgift att demontera skor? En lite bortglömd uppgift som tydligen skulle utföras i Auschwitz. För att krydda sin berättelse får vi även höra om en nygift kvinna, forfarande i sin brudklänning, som tvingades in i gaskammaren och hur man sköts på stubben om man kroknade eller åt lite snö under ”dödsmarschen” från Auschwitz.

4. Som motpol till det ovanstående klippet får vi här höra en annan sida från de som ”överlevde” Auschwitz.

3. Att det finns rakryggade människor som vågar säga sanningen är alltid upplyftande. Här får vi höra några glasklara åsikter från biskop Richard Williamson, åsikter man tycker alla med en rimlig slutdragningsförmåga borde ha kommit fram till vid det här laget.

2. Dean Irebodd, skaparen till de revisionistiska serierna One Third of the Holocaust och Buchenwald-A Dumb, Dumb Portrait of Evil, lyfter ofta fram det ologiska i myten om förintelsen i sina dokumentärer. Som i det här klippet om att klippa av offren sitt hår i Treblinka.

1. Ännu ett klipp från Irebodd. När man ser det här klippet kan man verkligen börja undra varför korthuset inte har rasat för länge sen?


  • Publicerad:
    2020-01-27 08:01