ÖSTERRIKE. En femtonårig flicka i Wien blev misshandlad och rånad av fem invandrarmän. Händelsen ägde rum bara dagar efter att en annan femtonårig flicka blivit misshandlad av en muslimsk mobb. Ett filmklipp om den senare incidenten sprids på internet.

Femtonåriga Céline Winkelmuller från Florisdorf i norra Wien skulle ut och ta frisk luft. Knappt hade hon hunnit ut innan hon blev påhoppad av fem invandrarmän, som hon beskriver som turkar, varav två tog tag i henne och drog henne in i ett hörn. Två matade slag på henne och den femte stal hennes mobiltelefon och jacka. Därefter sprang de från platsen och lämnade den medvetslösa tonårsflickan på marken.

Bara några dagar innan chockerades Österrike av ett videoklipp som visar en tonårsflicka som blir slagen av andra flickor. En efter en går de fram till henne och ger henne örfilar. Den misshandlade flickan, som av media kallas Patricia, säger att hon var omringad av ett gäng tjetjenska muslimer som ville straffa henne för att hon dragit av någons huvudslöja, något som hon nekar till att ha gjort.  Flickan blev så illa slagen att hon fick två frakturer i käkbenet.

Källa:
‘They grabbed and HIT me’ Teen girl hospitalised after being beaten by gang of migrant MEN


  • Publicerad:
    2016-12-23 09:00