MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Det var hetsigt i centrala Boden när medlemmar från Näste 6 och Näste 4 i lördags genomförde en offentlig flygbladsutdelning. Aktiviteten blev inledningen på en väldigt lyckad nästesdag med samkväm, tal och tv-sändningar.

Lördagen den sjunde juli var det dags för Näste 6 att hålla sin andra nästesdag någonsin. Med tanke på på den pågående valrörelsen så inleddes denna i Boden, där man tillsammans med Ingemar Westerbring och en delegation från Näste 4 genomförde en offentlig flygbladsutdelning.

Med Nordfronttidningar, flygblad, fanor och banderoll ställde man upp vid ett mindre torg utanför bland annat Systembolaget. Då det samtidigt pågick en festival i Luleå var antalet personer som rörde sig i centrala Boden tyvärr något begränsat.

Näste 6 och Näste 4 tillsammans på Bodens gator. Foto: Nordfront.

Som dragplåster hade vi dock två rara damer från Jehovas Vittnen, som sålde cd-skivor och pamfletter om Guds rike alldeles intill vår utvalda plats. De ville inte ta emot flygblad med motiveringen att de inte röstade, men sken upp när jag berättade att även vår organisation emellanåt anklagas för att vara en sekt.

Ganska snart dök en galen medelålderskvinna upp, som trakasserat oss redan på parkeringen där vi ställt våra bilar. Nu skulle hon polisanmäla en av aktivisterna, eftersom han erbjudit en kram som svar på hennes utfall om att hon skulle ge oss alla ett ”nackskott”.

Fanatisk batikhäxa som polisanmälde nästeschef Ingemar Westerbring för ”olaga hot”. Detta efter att hon erbjudits en kram som ett sätt att lugna en lång utläggning om att avrätta meningsmotståndare. Foto: Nordfront.

Det var överhuvudtaget rätt gott om politiska motståndare i rörelse under dagen. Människor gick till synes slumpartat omkring med Prideflaggor, vilket troligen kan förklaras med att det hölls någon typ av socialdemokratiskt möte i närheten samtidigt.

Inledningsvis stod de i grupp och blängde och tittade i sina telefoner, och enligt uppgifter från mer vänligt sinnade bodensare var de i full färd med att ”samla ihop folk”. Förutom ovan nämnda medelålders kvinna, som återkom med jämna mellanrum för att skrika, svära och försöka framföra olika former av ”hot”, så uppehöll de sig dock länge i bakgrunden.

Lokal förmågor till rödingar beundrade oss länge och väl på avstånd. Foto: Nordfront.

Kommunfullmäktigekandidaten Bo Nilsson delade ut Nordfront-tidningar och samtalade med väljare i Boden. Foto: Nordfront.

Tidningsutdelare och fanbärare på Bodens gator. Foto: Nordfront.

Inledningsvis var som ovan nämnt endast någon enstaka av våra motståndare som vågade sig fram för att ta en bild eller ställa någon provokativ fråga. Det verkade nämligen gå långsamt för dem att samla ihop sina kamrater. En ung kvinna vågade sig dock fram med något slags ”Prideband” som hon började att vifta i ansiktet på en av fanbärarna, varpå nästeschef Robert Eklund vänligt men bestämt beordrade henne att backa några steg.

Detta ledde så småningom till en lång och djup diskussion, där de två hittade flera gemensamma ståndpunkter och där den unga kvinnan till och med visade upp resultatet av ett genetiskt DNA-test för Eklund.

Den unga kvinnan var beväpnad med ett regnbågsband, men Robert Eklund lugnade snart ner henne. Foto: Nordfront.

Ju fler de blev desto sturskare blev våra motståndare. Snart fylldes torget av batikhäxor, afghanpojkar och könsförvirrade ”hens” med mobiltelefoner i högsta hugg och tårar i ögonen.

Själv hamnade jag i flera diskussioner om Pride och homolobbyn, där jag bland annat anklagades för att nyligen ha bränt upp en Prideflagga i Boden bara för att Nordfront rapporterade om saken. Ett förvånansvärt fåtal av dessa homolobbyister ville ens kännas vid den numera officiellt nedlagda så kallade pedofila arbetsgruppen inom lobbyorganisationen, eller den tidigare ordföranden Kjell Rindar som exempelvis lobbade för slopad byxmyndighetsålder och legalisering av pedofili.

Även buddhistmunkar läser Nordfront. Foto: Nordfront.

Tyvärr blev de flesta normala bodensare avskräckta mot slutet, med alla hysteriska motståndare som endast var ute för att provocera och ta foton på allt och alla som var i närheten av oss. Då diskussionerna – med några få undantag – knappast var särskilt konstruktiva och då vår parkeringstid redan hade börjat gå ur så rullade vi så småningom ihop fanor och banderoller och begav oss åter till bilarna.

Lyckad nästesdag i Norrbotten
Efter den offentliga flygbladsutdelningen begav vi oss till en lokal utanför Boden, som hyrts för att hålla nästesdag. Några av de kvinnliga medlemmarna i Näste 6 hade åkt i förväg och förberett lunch för oss när vi kom fram. Efter att Robert Eklund hälsat alla välkomna höll vi sedan ett kortare månadsmöte.

Foto: Nordfront.

Sedan var det dags för undertecknad att hålla ett kortare föredrag om fördelarna med att vara offentlig med sitt politiska engagemang. Jag berättade lite ur mitt eget perspektiv, som kastades ut i offentligheten lite ofrivilligt men som idag är oerhört tacksam för att kunna agera helt öppet. Då framgångssagan Nordiska motståndsrörelsen framförallt är en berättelse om nationalsocialistisk kamp i offentligheten uppmanade jag alla närvarande att kopiera framgångsreceptet och bli en motståndsrörelse i miniatyr som bedriver politisk aktivism helt öppet.

Efter det så var det dags för våra kandidater till Bodens kommunfullmäktige, Bo Nilsson och David Nilsson, att berätta lite om sig själva och sina kandidaturer.

Bo Nilsson berättade bland annat om sin långa erfarenhet i den nationella rörelsen och betonade vikten av att stoppa de politiker som i decennier har vanstyrt landet.

— De har en sak gemensamt: De har inga som helst skrupler att förråda sitt folk. Utan att blinka en sekund kan de rösta igenom en massinvandring utan motstycke. Det är inget annat än ynklingar och folkförrädare i dess rätta mening. De är rena rama kräken! skanderade Bo Nilsson från talarstolen.

Bo Nilsson berättar om sin kandidatur till Bodens kommunfullmäktige. Foto: Nordfront.

David talade en del om varför han valde att engagera sig politiskt från första början, och refererade bland annat till en kamrats ord om ”om inte du, vem? Om inte nu, när?” som avgörande för honom.

Inte heller David Nilsson skrädde orden när det kom till politikerna i Boden:

— När jag och Bo kommer in i kommunfullmäktige så lovar jag er kamrater, att vi kommer att ställa dessa folkförrädare mot väggen och de kommer aldrig mer att få en god natts sömn när vi kommit in. Vi kommer att analysera och dissekera och bryta ned alla deras argument. Vi kommer att jobba hårdare än någonsin för att avslöja deras uppenbara korruption.

David Nilsson berättar om sin kandidatur till Bodens kommunfullmäktige. Foto: Nordfront.

Efter lite social samvaro och middag gick Robert Eklund upp och talade om valrörelsen, vad man kan hjälpa till med och vad som ligger framför oss i Näste 6 under sommaren och den tidiga hösten.

Livesändning av Studio Bothnia
Då nästesdagen avrundats officiellt var det dags att spela in avsnitt två av Studio Bothnia. Trots att det varit en lång dag stannade några kvar och tittade under inspelningen, där jag och Robert Eklund gästades av Bo Nilsson.

Efter lite tekniska missöden kom vi något försenade igång med sändningen, som inleddes med att vi diskuterade den lyckade nästesdagen. Vi presenterade även vårt lokalpolitiska program för Boden, som lanserats på vår valhemsida boden.nordiska-motstandsrorelsen.se.

Se avsnittet i efterhand:

Trötta men fyllda av valkampsenergi städade vi sedan ihop i lokalen och de sista personerna begav sig hem för att sova. Som ni läsare säkert förstår blev det en oerhört lyckad dag som bådar gott inför valet.

På väg hem kom jag att tänka på något jag hörde tidigare på Bodens gator. En av de mer intressanta diskussionerna jag deltog i under dagen var med en meningsmotståndare och en representant för Jehovas Vittnen. Det så kallade vittnet förklarade då att han beundrade oss som kämpade politiskt. Själv hade han röstat en enda gång i sitt liv och de var för 40 år sedan då han ”röstade på Guds rike”, vilket förmodligen syftade på den dag han gick med i sin församling. Efter det hade allt bara flutit på hur lätt som helst, menade han, medan vi politiskt aktiva ständigt får kämpa i motvind.

Rödingen sa då något som är väldigt sant, nämligen att ”det är bara i motvind som draken stiger”. Eftersom han själv har ett helt etablissemang, med internationell media, finansmän och politiker bakom sig och sin agenda var han dock troligtvis inte medveten om att draken i sammanhanget är Nordiska motståndsrörelsen – en renande storm som en gång för alla kommer att återupprätta vårt folks storhet och ära.

Vill du vara med och stödja vår valkampanj i Boden? Donera via swish till 0702518079!


  • Publicerad:
    2018-07-12 23:45