GLOBALISM. I ett öppet brev skrivet av Frankrikes försvarsminister och ett tiotal generaler anklagas Macron för förräderi efter att ha undertecknat FN:s kontroversiella migrationsramverk.


Nu har både försvarsministern och militären i Frankrike fått nog av president Macrons svartkonster.

Frankrikes försvarsminister Charles Millon och ett tiotal generaler angriper i ett öppet brev landets president Emmanuel Macron för hans undertecknande av FN:s migrationsavtal. Avtalet reducerar landets suveränitet, hävdar de. I brevet anklagar de Macron för att ha förnekat demokratin och för landsförräderi eftersom Macron inte tillfrågade folket innan han skrev på avtalet.

I brevet står bland annat följande:

Den franska staten är sen med att inse omöjligheten i att integrera för många människor, utöver [det faktum] att alltför avvikande kulturer under de senaste 40 åren har ackumulerats i områden som inte längre lyder under republikens lagar.

Brevet är skrivet av general Antoine Martinez. I texten lägger man även till att massinvandringen ödelägger Frankrikes civilisatoriska landmärken. Förutom Martinez har ytterligare tio generaler, en amiral, en överste och försvarsminister Charles Millon skrivit under brevet.

Presidenten och den tidigare Rothschild-bankiren Emmanuel Macron har bara stöd av 18 procent av Frankrikes befolkning i en nyligen genomförd opinionsundersökning.

Källa:
Franska generaler i brev till Macron: Skriva på FN-avtalet är förräderi


  • Publicerad:
    2018-12-14 20:00