KOMMENTAR. Sebastian Elofsson kommenterar här massakern i Frankrike och menar att en stor del av ansvaret helt klart ligger på massinvandringsvurmande politiker och västs meningslösa krigande i Mellanöstern.

frankrike

Under onsdagen utförde tre islamistiska terrorister en hänsynslös attack mot en vänstervriden satirtidning i Paris, Frankrike. Sammanlagt mördades 12 personer varav två av dem var franska poliser. Den ena polisen avrättades kallblodigt och direkt på gatan, trots att polisen redan var skadad och obeväpnad! Kring detta råder det inga tvivel om eftersom en amatörfilmare fångade den skoningslösa avrättningen på film. Gärningsmännen ska även ha ropat ”Allahu Akbar!” (Gud är större) och ”vi har hämnats profeten!”.

Frankrikes president François Hollande har fördömt terrordådet och ska ha sagt att det råder inga tvivel om att det handlar om en terrorattack. Hollande uttalade även: ”Det är en svår tid då Frankrike har utsatts för ett flertal terroristattacker under de senaste veckorna. Vi måste visa att vi är ett enat land”.

Faktum kvarstår dock att det är på grund av den påtvingade utomeuropeiska massinvandringen och mångkulturen som Frankrike drabbats av sådana här terrordåd. En utveckling som monsieur Hollande och det franska politiska etablissemanget själva har påtvingat Frankrike och det franska folket. Hollande är ansvarig för att ha splittrat, inte enat, landet!

Med tanke på att västvärlden inklusive Frankrike för krig i Mellanöstern, som dödar många oskyldiga civila varje år och leder till massiva flyktingströmmar till bland annat Europa, är det inte oväntat att islamister slår tillbaka på de sätt de kan. Missförstå mig inte, jag försvarar inte gärningsmännen, jag pekar endast ut de ansvariga för terrordådet och Frankrike med dess regim är vid sidan av islamisterna till stor del ansvariga.

Satirtidningen Charlie Hebdo som dådet riktades mot har under de senaste åren gett ut satirteckningar på bland annat islams profet Muhammad och för det fick man betala dyrt. Terrordådet mot den vänstervridna och religionskritiska satirtidningen visar egentligen bara hur ohelig och instabil alliansen mellan muslimer och den politiska vänstern är. Tror vänstern på fullaste allvar att de har något gemensamt med islam när de själva exempelvis är uttalade ateister och HBT-förespråkare?

I Frankrike men också Sverige vet de systemtrogna inte vilken fot de ska stå på. En viss känd bluffhistoriker vid namn Henrik Arnstad passade på att hyckla på sin twitter om terrorattacken. ”Att nu sprida hets mot muslimer och att låta rasister komma till tals är ingen solidaritetshandling gentemot Charlie Hebdo”, skrev han. I samband med moskébränderna i Sverige var det däremot betydligt svårare att avstå från att hetsa och berätta vilka som har skuld för Arnstad. Då skrev han: ”Vi vet ännu inget om vilka står bakom dådet. Men är det rasistisk terror ligger ansvaret hos SD.” Mannen är en simpel pajas och definitivt ingen ”historiker” som han påstår sig vara.

När man kan gå in på en tidningsredaktion med automatkarbiner och granatkastare och döda flera journalister för att senare kallblodigt avrätta obeväpnade poliser för några satirteckningar då har det gått för långt. Värst av allt är att liknande händelser kan ske här i Sverige och i övriga Norden. Men så går det om man öser in enorma mängder rasfrämlingar och muslimer utan vidare bakgrundskoll. Det här är på allvar, blodigt allvar, och terrordådet i Paris är ett varningens finger.


  • Publicerad:
    2015-01-07 23:30