NORGE. Den invandringskritiska nätsidan Frieord lägger ner meddelades det i ett pressmeddelande som publicerades på hemsidan.

Det är Thorgrim Bredesen, redaktör för den invandringskritiska hemsidan Frieord, som i ett pressmeddelande meddelade att hemsidan nu lägger ner. Bredesen, som tidigare varit aktiv i bland annat Vigrid och som tagit avstånd från sitt engagemang, meddelar att det är arbetsbördan som är den främsta orsaken till att de nu avvecklar driften av hemsidan. I meddelandet skriver Bredensen:

Det är inte någon större dramatik annat än att dagens koncept känns för tungt för de inblandande. Det krävs mycket att driva ett företag och så länge allt görs på fritiden och frivilligt så är det viktigt att de inblandade har tid, lust och energi att stå på.

Bredesen avrundar inlägget med att informera läsarna om lanseringen av en ny hemsida som kallas för Ordet är mitt, där två av Frieords fasta skribenter är aktiva. Hemsidan beskriver sig som en ”konservativ tankesmedja”.

En av de fasta skribenterna är Alexander Halvorsen, som nyligen gick till angrepp mot Nordiska motståndsrörelsen i en artikel som publicerades på Frieord. Rubriken löd ”PÅSTÅENDE: Rødt, Antirasistisk Senter och Nordiska motståndsrörelsen är en och samma organisation”. Skribenten Arjuna från Frihetskamp kommenterade i efterhand angreppet i artikeln ”Don Quijote rider på Frieord”.

Källa:
Frieord kaster inn håndkleet – arbeidsbyrden ble for stor


  • Publicerad:
    2018-10-22 05:40