SIONISM. I en debattartikel i Expressen menar sionisten Stefan Krakowski att utländska medborgare som döms till hets mot folkgrupp automatiskt ska utvisas.

Stefan Krakowski.

Sionisten Stefan Krakowski beklagar sig i en debattartikel i Expressen över den ökande ”antisemitismen” i Sverige, och menar att svenska staten hittills varit alldeles för slapp när det kommer till bestraffningen för åsiktsbrott, eller ”judehat” som han kallar det. Enligt honom ska problemet istället lösas med att man automatiskt utvisar utländska medborgare som döms för åsiktsbrottet hets mot folkgrupp.

Han ondgör sig även över att antijudisk litteratur som Mein Kampf och Sions vises protokoll säljer mycket bra i arabvärlden, något som han tror beror på att araberna tror på ”konspirationsteorier”.

Även statsminister Stefan Löfven kritiseras för att ha skyllt antisemitismen på Sverigedemokraterna och inte vågat nämna den stora arabiska överrepresentationen när det kommer till antijudiska ”hatbrott”. Löfven har dock på senare tid ändrat uppfattning, och menar nu att man ”måste våga prata” om antisemitismen.

Krakowski avslutar med att beklaga sig över det stora antalet migranter som kommer till Sverige, eftersom de i många fall kommer från länder vars medborgare är mycket mer judemedvetna än svenskarna. Resonemanget blir dock närmast absurt med tanke på att den stora muslimska invandringen till stor del beror på judisk lobbyism.

Källa:
Judehetsarna ska dömas och utvisas från Sverige


  • Publicerad:
    2017-12-19 06:00