MÅNGKULTUREN. Invandrargäng i Gävle har som krigsstrategi i folkmordet på svenskarna att bland annat kasta stora stenar i magen på höggravida svenskor. Det uppenbara syftet är att framkalla missfall.

Folkmordet på svenskarna som de judiska medierna och de etablerade politikerna samfälligt förnekar, tar sig allt mer osmakliga former även på gatunivå.

Frilansjournalisten Joakim Lamotte som bland annat uppmärksammat invandrares terror i kölvattnet av ett rasistiskt mord på en svensk pojke i skånska Staffanstorp, har gjort ett nytt reportage med skrämmande vittnesmål om ”ungdomsgäng”, det vill säga invandrargäng, i Gävle som bekämpar svenskar med brutala överfall.

Lamottes reportage är från Sätra i Gävle och sändes live på torsdagsförmiddagen. Det har redan cirka en kvarts miljon visningar.

”Människor vittnade om hur ungdomsgäng har tagit över området och sätter invånarna i skräck”, skriver Lamotte på Facebook.

— När jag var höggravid så kastade de stenar på min mage. Flertalet gånger, och då snackar vi såna här stenar, inte små, säger en svensk kvinna och hon visar att stenarna var större än knytnävar.

— Flera gånger har jag fått åka in till förlossningen för att jag fått så ont.

— Är det sant? Jag vet inte vad jag ska säga, svarar Lamotte alldeles förfärad.

Andra personer i Lamottes reportage vittnar berättar bland annat om hur deras barn blivit misshandlade, hotade och sexuellt ofredade utan att få någon hjälp från samhället. Gängen kastar också smällare mot svenskarnas hundar som exploderar för att skrämma och skada hundarna.

— Det är invandrare. Det måste jag säga, svarar en kvinna när Lamotte frågar vilka förövarna är.

Joakim Lamotte ger sken av att tro att makthavarna inte vet vad som pågår, och uppmanar därför sin publik att dela reportaget så att det ska kunna nå makthavarna:

”Lyssna på dessa skrämmande vittnesmål och dela gärna reportaget så att det når ut till våra makthavare. Det är dags att de öppnar ögonen”.

Men rapporterna från mångkulturhelvetet i Sverige har pågått länge och har varit mycket omfattande. Den bittra sanningen verkar ligga närmare att makthavarna antingen vill ha denna samhällsutveckling som förvärras alltmer, eller att de av starkare makter tvingas till underkastelse av denna politik.

Se Lamottes reportage på Facebook


  • Publicerad:
    2018-09-07 12:05