GLOBALISM. Den judiske globalisten George Soros går till rätten för att få Ungern att slopa lagar som förhindrar hans subversiva verksamhet i landet.

Nordfront har tidigare skrivit om att Ungern tagit krafttag mot den antinationalistiska och globalistiska organisationen Open Society Foundations, som grundats och finansieras av den judiske miljardären George Soros. I våras meddelade Open Society Foundations att de stänger sitt kontor i Budapest.

Nu uppger dock Open Society Foundation att de ämnar gå till Europadomstolen för att få Ungern att slopa de så kallade Stoppa Soros-lagarna, som gör att alla organisationer som finansierar, organiserar eller på andra sätt stödjer invandring till Ungern måste söka tillstånd för det. Organisationen måste också, ifall tillstånd beviljas, betala 25 procent skatt på de pengar som kommer från utlandet.

Den av Soros finansierade organisationen menar att Ungerns ”Stoppa Soros”-lagar strider mot Europakonventionen, eftersom alla som hjälper asylsökare i Ungern sägs bli betraktade som kriminella. Organisationen vänder sig också till den ungerska författningsdomstolen och menar att de nya ungerska lagarna strider mot den ungerska grundlagen.

Källa:
George Soros takes Hungary to European Court over laws making it illegal to help asylum seekers


  • Publicerad:
    2018-09-26 10:00