GLOBALISTFRÅGAN. Globalisterna på Nyheter Idag försöker nu dra igång ett drev mot Martin Hagwall efter att han avslöjats sprida antiglobalistiska budskap.

En av Alternativ för Sveriges riksdagskandidater, Martin Hagwall, hängdes igår ut på globalisttidningen Nyheter Idag som en antiglobalist. Detta efter att en hysterisk invandrarkvinna postat en film på Facebook där man kan se henne tjafsa med Hagwall i tunnelbanan. Enligt invandrarkvinnan hade riksdagskandidaten satt upp antiglobalistiska klistermärken föreställandes en så kallad ”ljugnäsa”.

Klistermärkena med ljugnäse-motivet säljs av Nordisk alternativhöger som förnekar att det skulle vara något rasistiskt med klistermärkena. AfS-politikern har dock missförstått budskapet och säger i filmen att de antiglobalistiska ljugnäsorna är typiska för en viss typ av människor, oklart vilken.

Martin Hagwall är son till Anna Hagwall som tidigare blev attackerad av globalister efter att hon lyft frågan om ägarkoncentration inom svenska medier. Även i det fallet kritiserades Anna Hagwall för att ha antiglobalistiska åsikter.

Nyheter Idag som kritiserar Martin Hagwall drivs av globalisten Chang Frick och ägs av globalisten Ilan Sadé som dessutom är partiledare för Medborgerlig samling, ett liberalt parti som lanserats för att stjäla invandringskritiska väljare från mer seriösa nationalistpartier. Nordfront hoppas att det inträffade hjälper nationalister i Sverige att få upp ögonen för globalistfrågan och alla problem globalisterna för med sig.

Se filmen Martin Hagwall nedan:


  • Publicerad:
    2018-08-14 19:00