JUDISK MAKT. Läckt video inifrån Google sprids på nätet och upprör allt fler. Företagsjättens agenda är att förändra amerikansk och global politik till ”det bättre” enligt global, sionistisk agenda.

Google har varje fredag interna stormöten. Efter Donald Trumps valseger i presidentvalet höll Google ett internt möte som nu läckts från företaget och sprids på nätet. Mötet har en aura av panik och avsky över den politiska utvecklingen. Det är ett kombinerat kris- och strategimöte i syfte att framgent bättre kunna styra över politiken nationellt och internationellt enligt företagsledningens värderingar.

Den läckta videon upprör alltfler tittare. På den kan man bland andra se och höra judarna Larry Page, Sergey Brin och Ruth Porat diskutera hur Google kan och ska omintetgöra både Trumps politik och den växande nationalismen i hela västvärlden.

Sergey Brin kallar Trumpanhängare ”fascister” och ber de anställda fundera över hur företaget ska kunna skapa en bättre nationell och internationell politik. På agendan står att se till att nuvarande nationalistiska trender bryts så att de bara visar sig vara en ”spasm” i den globala utvecklingen för utökad liberalism.

Porat lovar att Google kommer använda sin stora styrka, sina omfattande resurser och långa räckvidd för att fortsätta att arbeta in ”verkligt viktiga värderingar”. Med lång räckvidd menas att Googles tjänster används av så många människor som därför är lätta att nå med de rätta värderingarna.

Dessa värderingar är uttryckligen anti-vita. En av de anställda säger i videon att när man vänder sig till vita män kan man göra det på ett sätt så att dessa ”kan ta vara på möjligheten att inse att de är privilegierade” (och att det är orättvist). Han får applåder från kollegerna och beröm från ledarna på scenen.

Google manipulerar sökresultat för att indoktrinera användarna

En del användare märker att Googles sökresultat är manipulerade: YouTube-profilen No White Guilt har sett att:

En Googlebildsökning på ”happy American mother” (lycklig amerikansk mor) returnerar i USA resultat som nästan enbart visar svarta eller bruna kvinnor med barn.

Sökningen ”white man white woman” (vit man vit kvinna), ger i USA nästan bara resultat som visar rasblandade par, där endast den ena partnern på bilden kan tas för att vara vit.

”White man in love” visar vita män som ser ut att älska en svart kvinna.

”White woman in love” visar vita kvinnor som älskar en svart man.

”European people history” (europeiska folks historia) visar nästan bara svarta människor.

”African people history” (afrikanska folks historia) visar nästan bara svarta människor.

”Black people history” visar nästan bara svarta människor.

”Portraits of European people” (porträtt av europeiska människor) visar nästan bara svarta människor.

”Portraits of African people” visar bara svarta människor, varav många träffar utgörs av yngre och vackrare människor än under söktermen europeiska människor.

”White American inventor” (vit amerikansk uppfinnare) visar huvudsakligen bilder på svarta människor.

”Black American inventor” visar nästan bara bilder på svarta människor, delvis samma porträtt som visas under söktermerna ”vit amerikansk uppfinnare”.

Breitbart Nyheter uppmanar sina läsare att titta på hela den timslånga läckta videon från Googlemötet för att få en djupare förståelse för vad som faktiskt sägs på mötet, de uttalanden som görs och vad de innebär. Språket på videon är engelska.

Källor:
LEAKED VIDEO: Google Leadership’s Dismayed Reaction to Trump Election
Google: Sinister Agenda Exposed—New Evidence (YouTube)


  • Publicerad:
    2018-09-16 12:45