INTERNET. Granskning Sveriges Facebooksida är nu åter uppe på Facebook efter att man registrerat sig som Granskning Sverige 2.0.

Medborgarjournalisterna på Granskning Sverige fick under förra veckan sitt Facebook-konto nedstängt efter att godhetsapostlar från jagärhär/irm massanmält sidan. Men under tisdagen är Granskning Sverige återigen tillbaka på Facebook. På den nya Facebook-sidan skriver GS:

FACEBOOK – PLEASE REFER TO OUR CEASE AND DESIST ORDER ON PAGE.

Granskning Sverige 2.0 – TAR STÖRSTA VINSTEN GENOM TIDERNA!!!

I samband med en helt oundviklig situation, med andra ord att sidan förr eller senare blir nedstängd, exponerar vi i samarbete med ett stort antal aktörer, varav många kom från oväntat håll, hela ledningen inom SVT Göteborg och Stockholm som i kriminella svärmattacker stängde ner oss i några dagar.

Vi har aldrig varit med aktiva än nu och jobbar dygnet runt med att assistera i exponeringen av detta hatfyllda och grundlagsvidriga terrornätverk.

jagärhär/irm har under flera år genomfört kriminella och falska massanmälningar mot oss och under den senaste attacken GICK VI TILL RÄTTVIS, BERÄTTIGAD, LAGLIG OCH PROPORTIONERLIG MOTATTACK och terrornätverket jagärhär kan nu inte längre fortsätta. Vi tar skärmdumpar på alla svärmattacker i gruppen varje dag och skickar vidare för analys.

De som skriver att vi har hotat någon ljuger eller har tagit specifika meningar ur sitt sammanhang. Vi har gått till en rättfärdigad motattack i försvar av yttrandefriheten och svenska grundlagar, något som de andra sidorna som blev nedstängda aldrig gjorde!

Vi hoppas att så många som möjligt följer Angry Foreigner på Facebook och Youtube som har fått utstå dessa kriminella och orättfärdigade hatattacker under flera år utan att kunna göra organiserat motstånd.

Vi har alltid tagit avstånd från det som vi anklagats för! Vi har besökt förintelseläger där miljontals mördades. Vi har aldrig diskriminerat. Vi har eller har haft utländska flickvänner. Vi har i många fall utländska barn!

Till jagärhär: Vi ber inte om ursäkt för något som vi sagt eller gjort under era grundlagsvidriga attacker. Ni skall få tillbaka med samma mynt. Samma mynt. MMFW.

STÅ UPP FÖR YTTRANDEFRIHETEN OCH EMOT SVTs ORGANISERADE NÄTTEROR – BJUD IN ALLA VÄNNER OCH BEKANTA TILL NYA GS SIDAN!

Källa:
Granskning Sverige 2.0


  • Publicerad:
    2017-09-12 17:30