IDROTT. Granskning Sverige har intervjuat AIK Fotbolls ordförande Johan Segui och andra inblandade personer om politiseringen av AIK som Nordfront skrivit om upprepade gånger.

Granskning Sverige skriver följande om avsnittet på Youtube:

AIK har figurerat i media, sedan Sofia B Karlsson hoppade av sitt uppdrag som ansvarig för värdegrundsarbetet ”Fotboll för alla”. Sofia B Karlsson påstod sig ha blivit hotad och i ett Sveriges Radio-inslag framställs hon som ett offer för ”hotande och hatande män”.

När Granskning Sverige börjar titta på denna historien hittar vi en klubb och en idrottsrörelse, som håller på att genompolitiseras av extrema grupper, med teorier som inte tål ifrågasättande.

När Granskning Sverige ringer till Johan Segui, ordförande i AIK, visar det sig att han inte har en aning om att människorna bakom ”Fotboll för alla” anser att alla vita män är rasister bara för att dom är vita och lever i den svenska kulturnormen. Han vet inte heller att ”Fotboll för alla” samarbetar med personer och organisationer som försökt legitimera pedofili. Han vet framförallt inte hur arroganta, otrevliga dessa s k genusvetare är och hur de använder härskartekniker mot alla som ställer lite befogade frågor kring deras teorier.

När detta går upp för Johan Segui, hävdar han att AIK skall se över samarbetet med ”Fotboll för alla”. Frågan är om Johan Segui och de goda krafterna i AIK och i idrottsverige, klarar av att se igenom denna mur av politiskt korrekta floskler? Kanske måste vi alla börja hjälpas åt att ringa och ställa frågor till dessa feministiska genusforskare. Annars kommer de ta över varenda institution med sina, ibland helt galna teorier. Feministisk genusforskning förutsätter ett diktaturliknande ifrågasättandeförbud och en likriktad media. Ännu är vi inte där, men om ingen ställer några frågor idag, kanske vi inte ens får lov att fråga imorgon.


  • Publicerad:
    2015-03-23 15:30