ANNONS. Motståndsrörelsens stödfana finns igen till försäljning på webbutiken Greenpilled.com, såväl som boken Hellstorm av Thomas Goodrich. I samband med detta passar man på att sänka priset på båda produkterna, och ett par andra föremål också!

Greenpilled.com är en webbutik som lanserades 2018, och som erbjuder produkter som relaterar till den nationella kampen i Norden. Man kan hitta bland annat t-shirts, böcker, och muggar och särskilda exklusiva produkter som relaterar till Nordiska motståndsrörelsen, som ges ut på Greenpilled.com genom ett samarbete mellan organisationen och webbutiken.

Butiken och verksamheten drivs ideellt, där all vinst går oavkortat till kampen för ett fritt och enat Norden.

Under de senaste två åren har man salufört många olika tryck på t-shirts, och det senaste kampanjtrycket är White Lives Matter. Andra exempel finner man under valåret 2018, där man kunde beställa Motståndsrörelsens valkampanjströja Folkets röst, eller Försvara Norden-trycket, som släpptes 2019.

Trycket lanserades på Nordendagarna 2020, som organiserades av Nordiska motståndsrörelsen. Där gavs t-shirten ut som pris till vinnarna av Årets Nordman-tävlingen, och såldes över bord till besökare till arrangemanget.

Motståndsrörelsens stödfana kommer i storleken 100 x 160 cm (5:8), och har tre stycken öljetter av metall på en förstärkt sida av flaggan, där man normalt fäster den mot en flaggstång.

På flaggans motiv finner man givetvis Nordiska motståndsrörelsens symbol, Riksrunan.

Tyrrunans symbolik
Ur Handboken för aktivister i Nordiska motståndsrörelsen:

Den samlade symbolen för Nordiska motståndsrörelsen är Riksrunan (symbolen för det nya Nordiska riket). Symbolen består av en Tyrruna och en Ingruna. Tyrrunan symboliserar djärvhet, offervilja, kamp och seger. Ingrunan symboliserar fruktbarhet, skaparkraft men även målmedvetenhet och fokus.

Symbolen är fylld med ett grönt fält som står för vår koppling till naturen och dess eviga lagar. Den vita bården symboliserar vår ras. Runornas svarta färg förmedlar struktur, ordning och disciplin.

Besök Greenpilled.com och beställ bland annat:

Butikens kundservice bemannas av Max som kan kontaktas antigen via epostadressen kundservice@greenpilled.com eller +4673 626 03 67 för alla olika ärenden rörande beställningar på webbutiken eller frågor kring produkter.

Besök Greenpilled.com

Greenpilled.com är en oberoende webbutik som drivs ideellt och presenterar produkter som relaterar till Motståndsrörelsen men också till den patriotiska kampen allmänt. På webbutiken kan man hitta framförallt kläder, böcker, och exklusiva skrifter som Motståndsrörelsen – 20 år av revolutionär kamp och Handbok för aktivister i Nordiska motståndsrörelsen.

Sedan 29:e mars 2020 finns även deras egna utgåva av Mein Kampf — Adolf Hitler tillgänglig till försäljning.


  • Publicerad:
    2020-11-09 15:00