FÖREDRAG. I måndags anordnade Näste 5 ett välbesökt föredrag i Ludvika. Föredragets tema var ”grunden till våra problem” och hölls av Pär Öberg.

Måndagen den 17 april anordnade Näste 5 ett välbesökt föredrag i Ludvika kommun. Lokalen fylldes snabbt till bredden av såväl nyfikna svenskar som långvariga medlemmar och aktivister. Stolarna man ställt fram räckte inte till och fler fick lov att plockas fram.

Men till slut visade det sig att lokalens kapacitet inte räckte till och därför fick anslutna medlemmar göra plats till föredragsbesökarna genom att ställa sig upp längs sidorna. Föredragshållare var den parlamentariska grenens ledare Pär Öberg och ämnet för dagen var ”Grunden till våra problem”.

Lokalen var fullsatt.

De ämnen som berördes var kortfattat det ekonomiska systemets uppbyggnad, däribland valutautvecklingen och speciellt bankernas makt att skapa pengar ur tomma luften, den Europeiska unionens uppkomst samt globalisters och bankers inflytande över det politiska livet i den moderna världen. I denna artikel beskrivs föredraget mer ingående.

Under pausen i föredraget kunde besökarna handla böcker från Nordfront Förlag som hade ett bokbord i lokalen, eller bara njuta av nyttiga bakelser och kaffe som serverades. Avslutningsvis hölls även en frågestund där en rad intressanta frågor ställdes. De ämnen som diskuterades innefattade allt från medias makt med resulterande indoktrinering till Sverigedemokraternas liberalisering och uteslutningen av Anna Hagwall.

Näste 5 tackar samtliga som besökte föredraget och dem som hjälpte till runt omkring med allting. Ingen nämnd, ingen glömd. Ett extra stort tack till er som donerade till Fånghjälpen. En stor summa samlades in som kommer göra skillnad för kamrater som vigt sitt liv till sitt folk, som kommer kunna erbjudas hjälp när de behöver det som mest.

Vi ses igen i Falun den 1 maj!


  • Publicerad:
    2017-04-20 17:00