GREKLAND. En av Gyllene grynings EU-parlamentariker har skrivit ett uttalande om varför hans parti är det enda parti som kan lösa problemet med den illegala invandringen till Grekland. Nordfront har översatt uttalandet.

Nordfront skrev i måndags om hur illegala invandrare angrep grekiska kustvakter på halvön Mytilene. Det grekiska nationalistpartiet Gyllene gryning har nu publicerat ett uttalande om den illegala invandringen till Grekland på sin hemsida. Uttalandet är skrivet av EU-parlamentarikern Lambros Fountoulis som är far till Gyllene gryning-aktivisten och martyren Giorgos Fountoulis som mördades av vänsterextremister 2013.

Nordfront har översatt uttalandet och publicerar det i sin helhet nedan.

Det enorma problemet med illegal invandring kan enbart lösas genom Gyllene grynings politik

Under de senaste månaderna har vi erfarit kulmen av den tragiska och farliga situationen som tagit form på de Egeiska öarna, till följden av invasionen av hundratusentals illegala invandrare, som faktiskt bjuds in av regeringen, oavsett de sociala konsekvenserna och den pågående förstörelsen av den grekiska nationen.

Ett typiskt exempel är Chíos som de senaste dagarna upplever situationer som vi alla inte trodde att vi åter skulle få se i Grekland. Utbrott av tuberkulos, som upphörde ett decennium efter andra världskriget, och andra ovanliga sjukdomar som kommit oss till skänks från de illegala, regeringens älskade framtida medborgare.

I de kontroller som hittills har gjorts har mer än tjugo av de anställda inom försvaret diagnostiserats med tuberkulos, medan det totala antalet insjuknade enligt sjukvården är okänt, det är min rädsla att vi snart kommer uppleva en epidemi som vi inte är rustade för.

Utöver detta har de illegala invandrarna ockuperat en stor del av ön, de uträttar sina behov där folk bor och det är endast en tidsfråga innan upplopp utbryter, antingen mellan dem själva eller mot grekerna.

Vem bär ansvaret för denna situation? I vilket fall inte de som nu lider av dess konsekvenser. De ansvariga är alla grekiska regeringar från nittiotalet till och med idag, för oavsett deras retorik, så har de förespråkat den illegala invandringen för att tjäna deras egna intressen. De vidtog inga åtgärder för de varken ville eller kunde det. Det är mycket lättare att kontrollera en multinationell blandning utan gemensamma element, istället för ett homogent folk, med seder, traditioner och framförallt ett motstånd och anda av ömsesidigt stöd.

Västvärlden är också skyldiga för denna situation, eftersom de förstör de länder från vilka de illegala immigranterna kommer, i syfte att implementera en ny-kolonial policy och plundra dessa länders naturresurser.

Även EU via det europeiska parlamentets president, den anti-grekiske Schultz, som tycker att de europeiska folken bör ersättas av illegala immigranter, särskilt under de kommande åren då vi enligt honom behöver 50 miljoner invandrare.

Vad är svaret på detta? Hur än de försöker presentera det som komplicerat så är svaret de facto väldigt enkelt. Släng genast ut alla illegala invandrare, skydda våra gränser och upprätthåll den grekiska statens lagar. Riv ensidigt upp Dublinförordningen som fångar de illegala invandrarna i vårt land. Inga förvar som liknar femstjärniga hotell, utan i speciella interneringsläger där offentlig service kan ges.

Om EU insisterar på att stödja en politik som leder till den grekiska nationen och folkets undergång så måste vi avlägsna oss. Vår överlevnad är viktigare än något påstått gemensamt europeiskt regelverk och detta gäller inte bara för ekonomin.

Tills det grekiska folket ger Gyllene gryning makten att förändra vårt land och genomföra vårt program, ett program för att rädda vårt folk, så kommer vår rörelse att stå sida vid sida med de lidande grekerna, om så i Chíos eller i någon annan region i vårt land.

Källa:
Lampros Fountoulis: The huge problem of illegal immigration will only be solved by applying the positions of the Golden Dawn


  • Publicerad:
    2015-08-22 20:20