SATIR. Efter nyheten om den så kallade ”androstolen”, en gynekologstol för män, har Nordfront börjat skissa på en egen specialdesignad stol som kan användas för att stävja problemet på ett effektivare sätt.

Nordfronts läsare fick igår den fantastiska nyheten om den manliga gynekologstolen, eller ”androstolen” som den kallas. Det är Karin Ehrnberger vid KTH som tagit fram denna för att män ska få känna hur obehagligt det kan vara när man ligger i en vanlig gynekologstol. Detta är dock inte bara en absurd och pinsam nyhet, det belyser även ett stort problem vi har i vårt moderna samhälle. Givetvis fick en av Nordfronts uppfinningsrika läsare en idé och har tagit fram en betydligt mer användbar gynekologstol för att komma till bukt med detta komplicerade i-landsproblem.

Denna specialdesignade stol angriper främst de mentala delarna av detta moderna problem, nämligen själva kulturmarxisterna. Med gynekologstolen för kulturmarxister löser man snabbt och effektivt detta på ett smidigt sätt och kan förhoppningsvis slippa manliga gynekologstolar i framtiden.

Prototyp av kulturmarxist-stolen.

 


  • Publicerad:
    2017-03-19 11:50