UTRIKES. Hackare tog över en kvinnas konto på tjänsten Only Fans, där hon tjänade tiotusentals kronor varje månad på att vika ut sig. Nu har hennes konto tagits över av hackare som använder kontot för att sprida ISIS-videos och kalla kvinnans följare för ”niggers”.

22-åriga Tina Bean tjänade upp till 20 000 kronor i månaden på att vika ut sig på den kontroversiella tjänsten Only Fans, som beskrivits som ett pornografi-Instagram. Men nu har hackare tagit över hennes konto och inkomsterna har börjat sina, rapporterar The Sun.

Hackarna krävde 150 dollar för att ge tillbaka kontot. Det är oklart ifall Bean betalade, men snart kom hackarna att börja publicera filmklipp på ISIS-avrättningar på hennes porr-konto.

— De [ISIS-klippen] verkar jättehemska. Jag raderade dem och ändrade mitt lösenord men fortsatte bara att bli utelåst från mitt konto, beklagar sig Bean.

Hackarna kom sedan att skicka ut meddelanden till alla hennes följare där man kallade dem för bland annat ”niggers”. Vidare stal man alla hennes bilder och publicerade dem på en porrsajt. Detta har nu lett till att Bean förlorat ett stort antal följare och därmed även större delen av inkomsten hon haft genom att vika ut sig på Only Fans.

Tina Bean får nu nöja sig med 720 kronor i månaden för sitt så kallade arbete.

Enligt The Sun har hundratals konton på Only Fans utsatts för liknande intrång under året.


  • Publicerad:
    2021-07-20 13:00