USA. En kvinna besökte häromdagen en McDonalds-restaurang i North Carolina. När hon skulle lägga på lite majonäs på smörgåsen uppenbarade sig ett hakkors på brödets insida.

Kvinnan köpte en kycklingsmörgås på en McDonalds-restaurang i North Carolina. Det var när hon skulle lägga på majonnäs på smörgåsen som upptäckten gjordes. På insidan av brödet hade någon format ett hakkors med hjälp av vad som misstänks vara smör.

Kvinnan blev hysterisk och uppger till media att hon är chockad över händelsen. Hon säger bland annat följande till WCT112:

— Är det här ett skämt? Finns det på riktigt någon som tycker att det är roligt? Många människor dog på grund av den där symbolen och det är inte något som ska tas lätt på.

Efter upptäckten av hakkorset gick kvinnan tillbaka in och konfronterade personalen som erbjöd henne en ny smörgås. Men då hon hävdade att hon tappat aptiten fick hon pengarna tillbaka.

WCT112 kontaktade McDonalds som via mejl har bett om ursäkt och hälsar även att personen som utfört den ”osmakliga handlingen” har fått sparken.

— Vi är ledsna för vad som inträffat och för att vara tydliga har vi sagt upp den anställda. Vi tolererar inte den här typen av beteende på McDonalds och står inte för något av det, säger ägaren.

Källa:
Kvinna hittade nazistsymbol på macka


  • Publicerad:
    2014-08-12 23:00