AVSLÖJANDE. Under gårdagen släppte Johan Andersson från Granskning Sverige en extremt avslöjande dokumentär om den judiske gangstern Robert Aschberg.

Robert Aschberg har lik i sin garderob.

Under gårdagen släppte Johan Andersson från Granskning Sverige en extremt avslöjande radiodokumentär om juden Robert Aschberg. Dokumentären började direkt att censureras bort från Internet av Aschbergs stamfränder på judiska Google och judiska Bonniers.

Den extremt intressanta dokumentären går bland annat in Aschbergs kriminella verksamhet där han skrev ut checkar för hundratals miljoner utan täckning och ett flertal mystiska dödsfall som inträffat med hans fiender eller sådana vars död kunnat vara till ekonomiskt gagn för Aschberg.

Robert Aschberg har också köpt barnporr och när Johan Andersson frågar honom varför Aschberg gjort det får han svaret: ”Det har inte du att göra med”.

En annan sjuk och kräkreflex-framkallande detalj dokumentären går in på är att Aschberg tycker det är okej att hundar används för att slicka bort leverpastej från snoppen på sinnessjuka män som använder djur för att få sexuell njutning.

— Det är en mycket intressant dokumentär om vad som bäst kan beskrivas som en pervers gangster och det ska bli mycket intressant att se ifall Johan Andersson också dör under mystiska omständigheter nu, säger Robin Palmblad från Radio Nordfront.

Nordfront rekommenderar sina läsare att både lyssna och sprida dokumentären:

Har du problem att se klippet? Klicka dig in på klippet på VK i så fall. Har du mobiltelefon rekommenderar vi att använda VK-appen som finns för Android och iPhone.

Här finns dokumentären i mp3-form även.


  • Publicerad:
    2019-03-19 12:25