JUDISK MAKT. Deltagare på Emmygalan hetsade från scenen mot den vita rasen i arrangerade utspel. Hatet mot vita är normaliserat.

Journalisten Anna Lundberg på Nya Tider har tagit sig omaket att titta på årets Emmygala som hölls 17 september. Elitskådespelare från de judiska underhållnings- och propagandaföretagen på Hollywood delade ut statyetter till några av de ekonomiskt mest framgångsrika artisterna under det gångna året.

Galan inleddes med att i sång hylla mångfalden. Men mångfaldssången ”Vi har löst det” avbröts av den homosexuelle Puertoricanen Ricky Martin för att sången var alldeles för vit.

— Ni har inte löst det. Den här sången är alldeles för vit, sade Martin.

Därefter ändrades sången och de började sjunga ”vi har löst det, vi har fixat det….och vad gäller politik så vet ni var vi står….”

En bit in i sången sänktes komikern och skådespelaren Andy Samberg ned från taket, sittandes på något som skulle likna en halvmåne. Under tiden sjöng han avsiktligt falskt:

— Finns det plats för en vit heterosexuell man som jag i denna sång?

När Samberg kom ned på scenen, svarade den vita och öppet lesbiska skådespelaren Kate McKinnon:

— Du kan inte vara en del av den.

Judar axlar rollen som vita för att håna

Den vite ”heterosexuelle” Andy Samberg, som trots att han är gift med en kvinna ofta använder sig av homosexuella attribut och manér i media, lämnade då scenen. Han är dessutom inte vit utan jude och förmodat väl förtrogen med den judiska minoritetelitens politiska strävanden.

Sedan år 2000 har tittarsiffrorna för Emmygalan fallit från 22 miljoner till rekordlåga 10 miljoner år 2018, skriver Lundberg. Man vet inte varför Emmygalans tittarsiffror har fallit så pass snabbt och mycket.

Mångfald innebär svart på vitt allt annat än vita

Enligt nätuppslagsverket Urban Dictionary betyder ordet mångfald (engelska: diversity) ordförklaringarna ”Vem som helst och alla så länge de inte är vita” och ”Folkmord där vita invandrare görs till en minoritet och absorberas i andra invandrarkulturer.”

Anna Lundberg noterar att uppslagsverket inte censureras och inte har stämplats som rasistiskt av några stora mediebolag.

Källa:
”Det finns ingen plats för en vit heterosexuell man här” – Det var Emmygalans budskap i år


  • Publicerad:
    2018-09-28 17:10