KÄRRTORP. Journalisten Britta Svensson har skrivit en rapport från Kärrtorp. Hon besökte den ”anti-rasistiska” manifestationen som juden Jonas Bonnier låtit sitt privata medieimperium frambringa. Hon möttes av en orgie av hat.

grisen_till_slakt

”Jimmie Åkesson […] skicka grisen till slakt” vrålades från scenen under manifestationen ”mot politiskt våld”, som hölls idag i Kärrtorp.

Med förvånansvärd ärlighet skriver Expressen-journalisten Britta Svensson bland annat:

Den som talade för Linje 17, Petri Myllykoski, presenterades som ”busschaufför, boende i området och funktionär från förra söndagen”. Det man glömde säga från scenen var att han är en framträdande medlem i Rättvisepartiet Socialisterna.

Han började med att angripa ”polis och media” för att vi har påstått att det ”var två grupper som slogs” i Kärrtorp förra söndagen. Sen sa han att de 25 nazister som greps och sen släpptes borde sitta inne. Och att de tre som häktades för våldsamt upplopp ”borde anklagas för mordförsök”.
Han glömde berätta att en 34-årig ledare från Revolutionära fronten misstänks för dråpförsök vid samma demonstration.

Detta tillsammans med aggressiva utfall från scenen, sånger om ”Jimmie Åkesson – skicka grisen till slakt” och långa tal om helt andra politiska frågor fick mig till slut att förstå att jag inte alls, som jag trott, var på en antinazistisk demonstration, utan på ett vänstermöte med extrema inslag.  15 000 av demonstrationsdeltagarna droppade av, kvar var 1000 frälsta med knytnävarna i luften.

Jag tror det var den största politiska och medmänskliga miss jag någonsin sett någon göra. Jag åkte linje 17 tillbaka hem, nedslagen. På ena sidan dessa vidriga nazister. Och på den andra detta hat.

Enligt Expressen var det en artist som kallar sig för Silvana Imam som uppges ha rappat följande:

Vet vad du tänker nu men du vet hur det går för dom
Som kommer hit och låter som Jimmie Åkesson
Dom som skiter i blatten, vill ha svinen vid makten
Så gå och slipa kniven och skicka grisen till slakten

Desinformation om Motståndsrörelsen

Under dagens spreds även desinformation om att aktivister från Motståndsrörelsen funnits på plats. Ryktet startades i och med att en person greps och därefter spreds uppgifter på sociala nätverk gällande att han tillhört Motståndsrörelsen. Ryktet var felaktigt och personen var istället en vänsterextremist som greps av polis eftersom de misstänkte att han knarkat.

FAKISMIL SVT. Verkligheten: ”Polisen griper en person i samband med manifestationen. Gripandet ska ha skett på misstanke om narkotiskabrott. Några övriga oroligheter har inte rapporterats in.”

FAKSIMIL SVT. Verkligheten: ”Polisen griper en person i samband med manifestationen. Gripandet ska ha skett på misstanke om narkotikabrott. Några övriga oroligheter har inte rapporterats in.” Källa.

Judiskt medieimperium, politiker och vänsterextrema terrorgrupper

I spetsen för att mobilisera människor till den ”anti-rasistiska” hatmanifestationen har det judiska medieimperiet Bonnier gått, vars verkställande direktör är juden Jonas Bonnier. Listan på vilka resurser som Bonnier-judarna i Sverige förfogar över är extremt lång och kan läsas på koncernens egen webbplats. Judar utgör 0,2 procent av befolkningen i Sverige och koncernen är enbart en av många kontrollerad av judar — det finns fler koncerner.

Vissa judar beskriver sig själva som ”i centrum” för att ”transformera Europa” till att bli ”mångkulturellt”, och de tror därför att ”judar kommer att bli avskydda på grund av deras ledande roll”.

Politikern Stefan Löfven deltog även han under dagen, sida vid sida med de vänsterextrema terrorgrupperna. Löfven och Jonas Bonnier är kollegor inom den överstatliga och ljusskygga Bilderberg-gruppen, kända för att diskutera utan protokoll och fatta beslut på en överstatlig nivå. Under Bilderberg-gruppens möte i fjol valde Wikileaks att läcka anteckningar från mötet, dokument som visade på att deltagarna fastslagit att ”nationalism är farligt”.

En annan politiker som deltog var kommunisten Lars Ohly, känd för att ha vägrat sminka sig i samma loge som Jimmie Åkesson under valvakan 2010.


Här syns Löfven försvara sitt deltagande.

Stefan Löfvens allierade inom den vänsterextrema terrororganisationen Revolutionära Fronten skapade rubriker tidigare i år då det framkom att de attackerat en sovande mormor och hennes hjärtsjuka barnbarn i deras hem eftersom de var anhöriga till en ”fascist”. Därefter hamnade de i blåsväder på nytt i och med att de gruppmisshandlade en slovensk gästarbetare genom att sparka honom i huvudet då han låg på trottoaren.

Organisationen släppte även en ”samlingsfilm” som skildrar då de systematiskt hugger yxor i dörrarna hemma hos oliktänkande svenskar.

1512759_563728883705251_637428243_n

Terrorgruppen fanns på plats under dagen i Kärrtorp, tillsammans med svenska toppolitiker.

Dagens hatmanifestation i Kärrtorp hade ironiskt nog parollen ”mot politiskt våld” och samtidigt som den gick av stapeln visade det sig att en 34-årig man begärts häktad efter kravallerna i Kärrtorp — misstänkt för att ha knivhuggit en nationell i ryggen — en knivattack som judisk massmedia valde att rapportera flitigt om i samband med kravallerna, samtidigt som de glömde att precisera vilken sida som knivskurits.

Vänsterextremistiskt klotter i Kärrtorp, från förra söndagen. Den misstänkte knivmannen Joel ”djungel-joel” Bjurströmer Almgren till höger.

Vänsterextremistiskt klotter i Kärrtorp, från förra söndagen. Den misstänkte knivmannen Joel ”djungel-joel” Bjurströmer Almgren till höger.

Mannen är Joel ”djungel-joel” Bjurströmer Almgren, en veteran inom vänsterextrema terrorgrupper. Han förekommer under sju punkter i belastningsregistret. 2011 dömdes han till fängelse i åtta månader för barnmisshandel, grovt vapenbrott och olaga hot. Mannen greps av polis redan i fredags, men massmedia undvek att nämna det fram tills 12-tiden idag, då hatmanifestationen redan tagit sin början.

Almgren erkänner gärningen men menar att det rör sig om nödvärn då han högg den nationella aktivisten i ryggen, uppger hans advokat till Aftonbladet.

Det är inte första gången som han frihetsberövas för grova brott. År 2000 häktades han för en mordbrand mot McDonalds i Linköping. Då häktades han tillsammans med Researchgruppens frontfigur Martin Fredriksson, som i ett samarbete med tidningen Expressen nyligen hängde ut svenskar som kommenterat på internet, något som resulterade i att en av de uthängda fick sin ytterdörr söndersprängd.

Artikeln uppdateras.


  • Publicerad:
    2013-12-22 20:10