USA En 12-årig flicka i Colorado berättade för sin mor om att hennes lärare bjudit in henne till en homoklubb, där hon bland annat fick veta att hon var transsexuell. ”Berätta inte om detta för din mamma”, fick flickan också veta.

På Wellington Middle School i Fort Collins, Colorado, har mellanstadiebarn blivit inbjudna till en så kallad ”Genders & Sexualities Alliance club” (GSA), vilket är hbtq-klubbar som lärare startar för elever och studenter på diverse skolor och lärosäten.

Inbjudan kom från en kvinnlig vikarie, som lurade med barnen med löften om att det skulle vara en ”konstklubb”. Väl på plats började dock hbtq-propagandan varpå lärarinnan uppmanade barnen att ”hålla mamma och pappa utanför detta” och att ”det som sägs här stannar här”.

Hemlighetsmakeriet framkom när en 12-årig flicka på skolan bröt tystnaden och berättade för sin mamma. Detta då hon mådde dåligt över att lärarinnan deklarerat att flickan är transsexuell och att monogami och heterosexualitet är onormalt.

— Hon [lärarinnan] berättade för min dotter att om hon inte är 100 procent bekväm i sin kvinnliga kropp så är hon transsexuell, har flickans mamma berättat för Fox News.

— Hon sa till barnen att föräldrar inte är trygga och att det är okej att ljuga för dem om var de har varit för att kunna delta på [klubbens] möten, berättar mamman vidare.

Organisationen Parents Defending Education har avslöjat att lärarinnan i fråga heter Jenna Riep och lär ut ”konst” på Middle School i Fort Collins. Med på mötet med ”hemliga klubben” var också homolobbyisten Kimberly Chambers, som är boss över organisationen ”SPLASH Youth of Northern Colorado” som bland annat arbetar för att sammanföra ”ungdomar” så unga som fem år och så gamla som 24 år.

Poudres skoldistrikt, som har hand om mellanstadieskolan, medger för Fox News att de har en sådan ”klubb” och att denna ”kan vara konfidentiell”, med andra ord hemlig.

”Diskussioner på GSA:s kan vara konfidentiella med tanke på att de ibland kan vara känsliga av naturen (exempelvis kan en student vara ’ute’ bland sina vänner men inte i samhället i stort”, skriver man.

Distriktet vill dock inte kommentera det enskilda fallet och moderns kritik mot skolan och uppger ”familjens integritet” som motivering. Man skriver dock i en kommentar att man är ”dedikerade att göra våra skolor till safe spaces där alla barn kan lära”.

Flickans mamma har nu förflyttat dottern till en kristen privatskola och låter hälsa att hon efter skolbytet mår mycket bättre.