Den sionistiska världsordningen har på senare tid stött på problem i och med att dess heliga fundament, ”förintelsen”, ifrågasätts på alla håll och kanter av framträdande personer. Senast i raden är Tysklands före detta förbundskansler Helmut Kohl, som ansluter sig till den iranske presidenten Ahmadinejads uppmärksammade uttalande att utrotningen av sex miljoner judar under andra världskriget är en modern myt.

Helmut Kohl, den konservative före detta förbundskanslern som var delaktig i Tysklands återförenande, ska ha uppgett till iranska affärsmän att Irans president Mahmoud Ahmadinejad har rätt när han beskriver ”förintelsen” som en myt.

Enligt den iranska tidningen Jomhouri Islami ska Kohl ha uttryckt att han ”helhjärtat instämmer” med Ahmadinejad.

”Det Ahmadinejad sade om förintelsen fanns i våra hjärtan. I åratal har vi velat säga detta, men vi hade inte modet att tala ut”, lär Kohl ha sagt.

I Tyskland med flera europeiska länder är det olagligt att ens ifrågasätta förintelsereligionen. Den som vågar sig på en sådan hädelse kan straffas med mångåriga fängelsestraff, vilket också skett mot ett flertal forskare och historiker.

Nyligen dömde en domstol i Wien den brittiske historikern David Irving till tre års fängelse för ett föredrag han höll i Österrike för 17 år sedan. Den ”kriminella” handlingen bestod i att han ”förnekat förintelsen av de europeiska judarna”.


  • Publicerad:
    2006-03-06 00:00