SVERIGE. Nils-Eric Hennix säger nu att han inte längre tänker rösta i fler val då Sveriges etablerade partier inte respekterar de 780 000 väljare som röstade på Sverigedemokraterna.

Hennix-bild-460x253

I en insändare på Nationell.nu skriver Nils-Eric Hennix, som i riksdagsvalet i år kandiderade för Svenskarnas parti, bland annat följande:

Statsminister Fredrik Reinfeldt, blivande statsminister Stefan Löfvén och samtliga företrädare för de övriga riksdagspartierna (utom SD) deklarerade efter valresultatet att de ska göra allt för att Sverigedemokraternas väljare inte ska få något politiskt inflytande trots att SD fick 780.000 röster i riksdagsvalet.

Demokratins främsta företrädare ogiltigförklarar alltså 780.000 valsedlar eftersom dessa röstar för en begränsning av massinvandringen till Sverige. (Sverige tar emot mer än 100.000 invandrare om året).

Detta säger allt om svensk demokrati. Den svenska demokratin har blivit synnerligen odemokratisk. Om man inte är positiv till en ohämmad och okontrollerad massinvandring så har man inte längre kvar sina medborgerliga rättigheter och man betraktas som en ondskefull, egoistisk och kriminell person som det är tillåtet att bespotta, förolämpa, hänga ut i pressen och förnedra på olika sätt.

Att offentligt visa sin avsky mot sverigedemokrater och nationalister genom att håna dem, störa deras möten, angripa dem fysiskt och förstöra deras sociala liv, anses som en merit av etablissemanget och öppnar dörrar till bättre karriärer speciellt inom media, politik och offentlig förvaltning. De som deltar i häxjakten på folk som är oroliga för Sveriges framtid, och därför vill begränsa massinvandringen, anses vara speciellt goda demokrater och när de begått brott i samband med häxjakten så anser politiker, journalister och resten i det styrande etablissemanget att ”ändamålet helgar medlen”. De skadar ju massinvandringsmotståndarna för ett gott syfte!

Denna totalitära demokrati som endast accepterar medborgare som önskar massinvandring och som placerar ca en miljon oliktänkande medborgare i ett politiskt utanförskap har brutit mot grundlagens yttrandefrihetsparagrafer och mot demokratins grundprincip om alla medborgares politiska rättigheter.

Hennix menar att detta beteende från de politiskt korrekta makthavarna kommer skapa en folklig vrede som kan slå tillbaka mot makthavarna. I slutet av insändaren skriver Hennix att han inte längre tänker rösta och ”vara en marionett i det falskspel som benämns ’parlamentarisk demokrati'”.

Källa:
Hennix överger demokratin


  • Publicerad:
    2014-09-18 16:35