POLITIK. På Twitter kunde den antifascistiske akademikern Henrik Arnstad idag avslöja att iraniern och riksdagsledamoten Hanif Bali (M) samarbetar med Nordiska motståndsrörelsen.

Idag kunde akademikern Henrik Arnstad avslöja att Nordiska motståndsrörelsen har en hemlig agent i riksdagen. Det är ingen mindre än iraniern Hanif Bali (M) som i hemlighet samarbetar med Motståndsrörelsen.

Arnstad har ännu inte presenterat några bevis för detta men skriver att han fick reda på det hela i veckan och kommer att skriva om utvecklingen som han beskriver som ”livsfarlig”.

Bali har inte rakt ut förnekat samarbetet på Twitter eller tagit avstånd från Motståndsrörelsen, utan han har istället valt att gå till hätskt angrepp mot Arnstad. Moderatpolitikern verkar mena att avslöjandet från Arnstad är en hämnd för att Bali ska ha varit en av många som hånade Arnstads el-skejtande som uppmärksammades tidigare i veckan.

Då Motståndsrörelsen inte känner till vilka bevis Arnstad sitter på avböjer vi att kommentera vårt förhållande till Bali tills vår gemensamma fiende har avslöjat sin hand.

Däremot kan det sägas att det sedan tidigare är känt att neofascisterna i Nordisk alternativhöger bedriver valkampanj för Bali då man vill se honom som partiledare för Moderaterna efter Anna Kinberg Batra.

Nordfront vill avslutningsvis rikta en uppmaning till såväl Arnstad som Bali: Sluta blockera oss på Twitter, så kan vi försöka reda ut detta i tysthet där!? Vi vill inte eskalera den här konflikten i onödan när vi vet vilken våldspotential som åtminstone Arnstad sitter på…

På Twitter poserar Arnstad med både mördarblick och boxningshandskar.

Men det farligaste vapnet i Arnstads arsenal är ändå pilbågen.


  • Publicerad:
    2017-09-23 15:20