USA. I år kan Hillary Clinton bli USA:s första kvinnliga president, men vem är hon egentligen? Nordfront hjälper svenska folket att bilda sig en uppfattning inför det amerikanska presidentvalet.

Veckans film

Klockan 12:00 varje söndag uppmärksammar Nordfront en film eller dokumentär av något slag. Har du förslag på en Veckans film? Kontakta då redaktionen@nordfront.se

Den 8 november i år håller USA presidentval. Valet står mellan republikanen Donald Trump och demokraten Hillary Clinton.

Clinton har sagt att en presidentkandidat måste dömas efter vad denne tidigare har gjort. Själv har hon bland annat blåljugit vid upprepade tillfällen och avslöjats med det, försvarat en pedofil samt ändrat uppfattning i viktiga politiska frågor som invandringsfrågan och frågan om homoäktenskap:

Vidare har det i USA blivit allmänt känt att Hillary Clinton och hennes make, Bill Clinton som var president 1993-2001, är extremt korrupta. Detta fick stor uppmärksamhet 2015 när boken Clinton Cash av Peter Schweizer släpptes. Boken följdes upp av en dokumentär med samma namn som släpptes för några veckor sedan.

Boken och dokumentären visar hur utländska regeringar och multinationella företag har köpt sig politiskt inflytande och gjort Clinton-paret extremt rika. Korruptionen kretsar mycket kring deras stiftelse, The Clinton Foundation, och tar sig bland annat uttryck genom att de aktörer som vill påverka den politiska beslutsprocessen i USA hyr in Bill eller Hillary som talare. Ett enskilt tal kan kosta hundratusentals dollar och i samband med att Bill och Hillary drar in dessa pengar hjälper de också till att genomdriva politiska beslut som gynnar de som hyrt in dem som talare.

Fria Tider har skrivit en utförlig recension av filmen.

Förutom detta mönster av misstänkta mutor, där även svenska företag som Ericsson och Lundin Mining figurerar, finns det en uppsjö av skandaler runt Hillary Clinton och hennes man (ett antal av dessa listas pedagogiskt i filmen högst upp i denna artikel).

Fler filmer om Hillary Clinton:


Den här filmen, som gjorts tillgänglig av Anonymous, kommer från 2008 då Hillary kandiderade mot Barack Obama om posten som Demokraternas presidentkandidat. Filmen är ett bra komplement till nyare filmer då den dokumenterar händelser som sträcker sig långt bak i tiden.Egenproducerad film från Anonymous som exponerar hur bedräglig och korrupt Hillary Clinton är.Internetaktivisterna i Anonymous tar i den här filmen öppet ställning mot Hillary Clinton. Filmen i sig är inte särskilt intressant, men det är lite intressant att i den korta filmen visas en bild på Clinton med texten ”Zionist Banker Puppet Bitch” och vid ett annat tillfälle i filmen kalls hon för ”Zionist Puppet” av berättarrösten. Anonymous väljer också att ta upp att judinnan Madeleine Albright, en känslokall psykopat som sa att 500 000 döda irakiska barn var ett rimligt pris att betala för att uppnå USA:s sionistiska agendor i Mellanöstern, var en kontroversiell figur som tjänstgjorde som Bill Clintons utrikesminister 1997-2001. Detta visar att Anonymous i USA är medvetna om det judiska inflytandet och dess skadliga verkningar på amerikansk politik, vilket inte är fallet i Sverige där Anonymous istället ägnar sig åt att hjälpa makten att angripa antisionistiska aktörer som Nordfront.En agent som arbetat åt Clinton-paret har skrivit en bok där han ifrågasätter Hillarys karaktär. Här intervjuas han i TV och berättar om sin bok och uppfattning om Hillary Clinton.


I den här filmen framförs tesen att Hillary Clinton är olämplig som president då hennes beteende skapar en del frågetecken om hennes fysiska och psykiska hälsa. Klarvaken har skrivit mer utförligt om detta.  • Publicerad:
    2016-08-14 09:00