INRIKES. RFSL Skåne belönas med miljonbelopp varje år för att motverka spridning av könssjukdomar. Istället väljer de att tacka skattebetalarna genom att tipsa homosexuella män var de kan ha offentligt sex med varandra.

Varje år tilldelas RFSL Skåne miljonbelopp för sitt arbete med att motverka spridning av könssjukdomar. En del av dessa pengar används dock till att informera homosexuella män var de kan ha offentligt sex med varandra.

Detta sker genom sidan safe6.nu, och det första som möter besökaren är följande text

”Sex i Skåne – Guider och länkar till mötesplatser där män möts i Skåne. Om kondomer, glidmedel och analsex.”

På sidan finns en karta med 30 platser som märkts ut för ändamålen. Vissa av platserna har så kallade kondomholkar där de homosexuella kan hämta gratis kondomer. Vissa av de utmärkta platserna är Trafikverkets rastplatser.

På en av dessa rastplatser fick en småbarnsfamilj en obehaglig upplevelse. Pappan i familjen berättar följande för Dispatch International:

– Jag kom till en rastplats i Skåne med min fru, våra döttrar på 7 och 9 år samt deras mormor. När vi hade satt oss ner och packat upp våra smörgåsar säger en av flickorna: ”Pappa, titta! Vad gör de?!”
– Jag vänder mig om och ser genom buskaget tre män som håller på med gruppsex. En står på knä framför en annan och utförde oralsex. Hur förklarar man sådant för sin 7-åriga dotter? Vi packade ihop vår matsäck och körde därifrån.

Trafikverket är bestörta över fenomenet och efter att de kontaktat RFSL Skåne har åtminstone rastplatserna plockats bort från kartan.

Källa:
Skattepengar gick till karta för anonymt homosex


  • Publicerad:
    2014-08-28 16:35