VECKANS FRÅGA. Europeiska länder måste deportera icke-européer göra för att inte drabbas av nya terrordåd?

veckans-fråga-deporteringNyligen genomfördes ännu ett terrordåd på europeisk mark, denna gång i Bryssel, Belgien. Även denna gång är (de misstänkta) gärningsmännen icke-européer som blivit europeiska medborgare. Det rör sig alltså i grunden om ett mångkulturellt terrordåd.

Europeiska politiska ledare har inte har några svar på hur de ska lösa terrorhotet mot europeiska städer och heller inte förmåga att stoppa dåden med tanke på att de fortsätter att äga rum. Istället för att tala om konsekvenserna av deras politik försöker man istället skylla på andra.

Exempelvis ägnar sig regeringens nationella samordnare mot våldsbejakande extremism, Mona Sahlin, åt att jämföra terrororganisationen IS med Nordiska motståndsrörelsen och prata om Nordiska motståndsrörelsen när det är tänkt att hon ska kommentera terrordåden i Paris, som utfördes av IS-anhängare.

I en undersökning som Nordfront utfört är budskapet glasklart: Deportering av icke-européer från Europa är det bästa sättet att förhindra terrorism. Hela 85 procent av läsarna är av denna åsikt. På andra plats kommer alternativet om att bomba IS på plats med 6 procent och därefter de alternativ som Stefan Löfven och Mona Sahlin i huvudsak för fram – motverka radikalisering bland muslimer och satsa mer på integration.

Även i kommentarsfältet var inlägg om deportering övervägande, med tillägg om att vi även måste bekämpa den sionistiska makten och ta hand om folkförrädare eftersom det är dessa som skapar flyktingströmmar genom krigföring i Mellanöstern samt öppnar upp Europa för massinvandring. Terrordåd kommer fortsätta äga rum i Europa fram till den dag europeiska länder styrs av helt andra människor.

Veckans fråga är nu borttagen. En ny fråga kommer upp under kvällen.

Veckans fråga

Varje måndag lägger Nordfront upp en ny omröstning (kvällstid) och sammanfattar den gamla (morgon). Har du förslag på frågor som skulle passa som ”Veckans fråga”? Kontakta då redaktionen@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2016-04-04 10:40