RADIO KUNGÄLV. Ikväll diskuterar vi flytten av Göteborgs kex och ägaren Orkla. Fredrik Vejdeland har varit på kommunfullmäktigemöte i Kungälv. Vi kommer även att prata om aktiviteter i Kungälv m.m.

Ikväll är det dags för det femte avsnittet av Radio Kungälv.

Vi har genomfört ett radioreportage om Göteborgs Kex och diskuterar en offentlig aktion mot företaget under gårdagen.

Med i programmet är valkampanjansvarige Simon Engelin som organiserade aktionen.

Radio Kungälv gästas även av Haakon Forwald som fungerar som expert på skurföretaget Orkla.

Dessutom har vi besökt kommunfullmäktige och granskat vad politikerna säger.


Listen to ”Radio Kungälv #5: Göteborgs kex och Orkla” on Spreaker.

Diskutera gärna i chatten på Spreaker och ställ frågor så gör vi vårt bästa för att besvara dem i programmet.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Bakom programmet står Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-06-17 18:00