MEDIA. I samband med att Fria Tider får en ny design och börjar ta betalt för delar av materialet på hemsidan bildar tidningen ett aktiebolag. Den inledande finansieringen av bolagssatsningen kommer en känd identitär att stå för i utbyte mot att han blir delägare.

ft id

Idag fick den invandringskritiska hemsidan Fria Tider en ny design. I samband med detta kommer Fria Tider också att börja producera nytt material som man ska ta betalt för.

Tidningen bildar också ett aktiebolag med hjälp av kapital som man fått av identitären Tobias Ridderstråle. I utbyte mot att Ridderstråle står för den inledande finansieringen blir han delägare i det nya bolaget.

Fria Tider skriver:

Lanseringen av Fria Tider Plus innebär att verksamheten bolagiseras och tillförs externt kapital. Majoriteten av bolagets aktier ägs av de skribenter som varit aktiva längst inom Fria Tider. Därutöver blir Tobias Ridderstråle, som tidigare har arbetat som advokat, ny delägare och redaktionsmedlem samtidigt som han kommer att bidra med inledande finansiering. Beroende på antalet prenumeranter räknar bolaget med att snabbt kunna leverera en högre uppdateringstakt, bättre material och fler intervjuer och grävande reportage än tidigare.’

Tidigare i år köpte identitärer upp den nationaldemokratiska veckotidningen Nationell Idag.

Källa:
Fria Tider förnyar och hoppas på ditt stöd


  • Publicerad:
    2014-04-16 22:55