RADIO KUNGÄLV. Temat för kvällens avsnitt är den massiva 1 maj-demonstrationen som kommer hållas i Kungälv. Dessutom ett grundligt reportage från Aktivistdagarna.

Den 1 maj kommer hundratals svenskar marschera för sin rätt i Kungälv. Vad gäller för demonstrationen och vilka förväntningar har vi?

Radio Kungälvs skjutjärnsreporter Peter har varit i Dalarna och gjort ett grundligt reportage från Aktivistdagarna. Peter har intervjuat tonvis med aktivister, däribland Pär Öberg som säger att Radio Kungälv är bättre än Radio Ludvika. Vad menar han med det?

Och sedan pratar vi också om andra lokala nyheter.

Vi går live klockan 18:00 ikväll. Registrera er gärna på Spreaker så at du kan chatta med oss och gilla vårt program.

Listen to ”RK #34: 1 maj-demonstration i Kungälv!” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokalt radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet drivs av Elin Reinhardt (programledare), Fredrik Vejdeland, Daniel Nordberg samt Peter (producent). Elin, Fredrik och Peter återfinns även i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2019-02-03 18:00