RADIO KUNGÄLV. Ikväll diskuterar vi Kungälvs kommuns nya budget som befaras slå hårt mot redan utsatta svenskar. Vi har även besökt Ale vikingagård, och vad gör Anna-Lena Lo i Kungälv?

Kungälvspolitikerna har med klar majoritet antagit en ny budget som drar in på barn- och äldreomsorg. Vi har följt debatten och försöker reda ut hur politikerna egentligen tänker. Är Sverigedemokraterna fortfarande i opposition?

Peter har besökt Ale vikingagård under årets julmarknad och genomfört intervjuer på plats.

Vi går igenom lite lokalradiostatistik och avslöjar planer för framtiden.

Dessutom har Kungälvs kommun bjudit in (för det har man i alla fall råd med) ”nazistexperten” Anna Lena-Lodenius för att diskutera Nordiska motståndsrörelsen. Vad vill Anna-Lena Lo egentligen?

Listen to ”Radio Kungälv” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokalt radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet drivs av Elin Reinhardt (programledare), Fredrik Vejdeland, Daniel Nordberg samt Peter (producent). Elin, Fredrik och Peter återfinns även i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-12-09 16:20