RADIO KUNGÄLV. Ikväll kör vi ett radioreportage från Kungälv där Elin intervjuat lokalbor. Vi diskuterar också val och Kungälvs historia.

Ikväll avslutar vi valpratet och analyserar valresultatet. Var finns våra sympatisörer och varför har vi stöd just där de bor?

Elin har gjort reportage från en gatumarknad i Kungälv. Vad är syftet och hur har det hela tagits emot?

Daniel fortsätter att grotta ner sig i Kungälvs historia i Radio Kungälvs historiesegment Historia med Nordberg.

Och sedan kommer kanske Christer Mattsson också med på ett hörn…

Områden där Nordiska motståndsrörelsen har ett högre stöd och ligger runt en halv procent och uppåt i röstantal. Klicka för större bild.

Listen to ”RK #19: Marknad, Kungälvs historia och valresultatet” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet startades av Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill. För att spetsa till programmet finns numera också den förlorade Kungälvssonen Daniel Nordberg med som radiopratare.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-09-23 18:00