Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#47: Kriget med makthavarna! Och FashWave-tema!

Av Redaktionen, 2017-09-10
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. I ett laddat avsnitt kommer Radio Nordfront att gå igenom senaste nytt i kriget med globalisternas knektar. Eftersom det är så roligt och spännande att vara politiska revolutionärer kommer avsnittet att köra FashWave-tema!

Börja med att lyssna på denna låt:

Polis attackerade folk ur Motståndsrörelsen under kvällen:

Bakgrunden till kriget och FashWave-temat:

Eftersom att ett internationellt nätverk (vars makt spirar från det ekonomiska system som ockuperar stora delar av världen), efter lärdomen från att det tyska folket var nära på att befria sig själva, bestämt sig för att biologiskt utrota vita människor så har fler och fler världen över bestämt sig för att totalt krossa dessa globalister — att göra rent hus.

Det internationella nätverkets härvarande filialer är familjen Wallenberg, Bonniers, etcetera som i sin tur styr som en konstant kraft i bakgrunden. På tronen av Sverige har de med hjälp av sin massmediala kraft, frimurarnätverk och importerat valboskap placerat nickedockan Stefan Löfven.

Motståndsrörelsen är inne i en starkt expansiv fas då det bara väller in revolutionärer som ämnar att totalt krossa den globala parasiten. Stefan Löfvens knektar så som Dan Eliasson från Rikspolisstyrelsen och Anders Thornberg från Säkerhetspolisen hetsar desperat sina resurser mot organisationen. Men vi bara skrattar och vässar bajonetterna!

I kvällens avsnitt har Radio Nordfront med ett flertal personer som stått i frontlinjen under detta krig och dessa personer kommer att delge sina upplevelser.

Även om den revolutionära kampen är allvarsam så är den samtidigt spännande och rolig. Den är faktiskt så pass jätterolig att Radio Nordfront ikväll kommer att köra ett FashWave-tema som sätter skräck i fienden! 🙂

HELL SEGER!

Några av kvällens ämnen:

Gilla Radio Nordfront på sociala medier:

Laddat avsnitt ikväll klockan 20:00! Med FashWave-tema! 🙂 #radionordfront

A post shared by radionordfront (@radionordfront) on

Gilla Radio Nordfront på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Inbjudna är även juridikstudenten Viktor från Flashback och Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#47: Kriget med makthavarna! Och FashWave-tema!” on Spreaker.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg, Martin Saxlind, Mikael Karlsson och Tobias Lindberg.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2017-09-10 14:04